2777
2789
عنوان

خواستگاری

171 بازدید | 11 پست

سلام خیلی نیاز دارم ب راهنماییتون لطفا زود نرید.من و خواستگارم دو جلسه باهم حرف زدیم حالا میخوان خانوادش بیان با خانوادم آشنا بشن،بله برون نه ها فقط آشنایی و بعدش دوباره با پسره حرف بزنیم دوتایی.نمیدونم حرف زدنای دوتایی مون چقد طول میکشه؛ بنظرتون پسره موافقه که خانوادش میخوان بیان آشنایی یا خانوادش میان که اول تایید کنن بعد پسره ادامه بده؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هااااا؟؟؟؟؟ اینو‌باید  از پسره بپرسیا  کاربرا چه مدونن پسره موافقه یا نه

عزیزم از اون ک نمیشه بپرسم نظر دوستانو پرسیدم بر اساس شنیده ها و تجربیاتشون بگن

چند جلسه؟ بیرون بریم یا بیاد خونمون حرف بزنیم؟

این دیگه به خودتون بستگی داره. هر موقع احساس کردید همو تا حد زیادی شناختید و با هم تفاهم دارید برای عقد اقدام کنید. عزیزم تو اینترنت سرچ کن ببین چه سوالاتی رو تو هر جلسه بپرسی. در ضمن کتاب زن بودن رو بهت توصیه میکنم بخونیش. 

توکل بر خدای مهربان
اینکه دوس داره زیاد حرف بزنیم یعنی شک داره؟ منم دوس دارم زیاد حرف بزنیم اما اونا بیشتر تاکید دارن

نه خواستگارای منم علاقه زیادی به حرف زدن داشتن. میرفتیم بیرون خیلی طول میکشید 

توکل بر خدای مهربان