2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 48 پست
معلومه که راحتم اینحرفا چیه مگه به اینچیزاست؟؟؟ میدونی یه مرد خوب چقدر سخت پیدا میشه؟؟ بعد بیام بخاط ...

یسریا میگن که همچین چیزی رو دیدن متاسفانه 😞

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من سالها پیش یبار تو همچین موقعیتی بودم

تجربه مزخرفی بود نتونستم ادامه بدم. حس بد میگرفتم

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

نمیشه گفت به شخصیت و مدل خانم بستگی داره

بعضیا دوست ندارن شوهرشون از هیچنظری پایین تر باشه

بعضیاهم شوهر دوست هستن ،میمیرن واسه شوهره چه با پول بی پول ،با خونه بی خونه،معتاد سالم فرق نداره

اره

همونطور که تو جوابای اینجا هم مشاهده کردی، یکی میبینی اصلا مشکلی نداره و هیچوقت تو روی طرف نمیاره میگه پول من و اون نداره، یکی هم میگه اصلا نمیتونم. شما باید ببینی طرف خودت از کدوم نوعشه

ما همیشه یه چندثانیه دیر رسیدیم    گشنه ولی یجور دیدیمون که انگار سیرِ سیریم    
من سالها پیش یبار تو همچین موقعیتی بودم تجربه مزخرفی بود نتونستم ادامه بدم. حس بد میگرفتم

فکر کنم برمیگرده به همون حس مرد لودن که باید امنیت بیاره اسایش فراهم کنه

شاید تو این مورد صرفا جاتون عوض شده لود

منم فکرمیکنم اون حس اقتدار را از مرد نمیگیره

من خودم اینجور نبودم ولی یکنفر توآشناها دیدم جدا شد از شوهرش

خودش درآمدش خیلی بهتربود وبه شوهرش میگفت بی عرضه

بازم بستگی به دید خانم داره

آمیتیس در سرزمین عجایب

منم فکرمیکنم اون حس اقتدار را از مرد نمیگیره من خودم اینجور نبودم ولی یکنفر توآشناها دیدم جدا شد از ...

خدا کنه ادمی گیر همچین ادمی نیوفته خیلی سخته