siawo مدیر استارتر عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 83 عنوان رابطه 944 بازدید | 48 پست اگه یه خانم درآمدش مثلاً دو یا سه برابر همسرش باشه، واقعاً برای شما هیچ اهمیتی نداره؟فرض کنید مرد از نظر اخلاق، شخصیت و مسئولیتپذیری عالیه، ولی درآمد زن بیشتره.خانمها واقعاً با این شرایط راحتید؟کنجکاوم نظر واقعیتون رو بدون تعارف بدونم 🙂🙏🏻 امروز | 06:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
انرژیـمثبت96 عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 707 من خودم اینطوری نبودم اما اطراف دیدم اصلا باهم میونه خوبی ندارن خانمه هرجا میشینه آبرو شوهرشو میبره هر روز دنبال یه فرصت تازه برای خلق نسخه ای بهتر از خودم هستم.
nqueeen عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 25 اگ دو نفر همو دوست داشتا باشن اصلا مهم نی در صورتی ک مرد مسئولیت پذیر باشه
mmmmbb عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 8742 صادقانه بگم نه خودم شاغلم درآمد همسرم سه چهار برابر من واقعا صادقانه میگم اگه جامون برعکس بود مثل همسرم دست دلباز نبودم به نظرم حس خوبی به آقایون نمیده با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من صرفاً استارتر
شیطونکg عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 4575 طرف مقابل خوب باشه اصلا مقایسه به ذهن خانم خطور نمی کنه چه برسه به زبون هم بیاره
ghbariiii عضویت: 1405/02/06 تعداد پست: 3529 من دوس ندارم دوس دارم اون حس قدرت و امنیتو تکیه گاه بودنو از طرفم بگیرمدرسته ب درامد نیست اما من اینجوریم و خودمم کار نکردم بعد ازدواجم چون دوس ندارم اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده
siawo مدیر استارتر عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 83 طرف مقابل خوب باشه اصلا مقایسه به ذهن خانم خطور نمی کنه چه برسه به زبون هم بیاره اره بستگی به ذات طرف داره یسری ها دوست دارن تخریب کنن خانوم و اقا هم نداره
siawo مدیر استارتر عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 83 صادقانه بگم نه خودم شاغلم درآمد همسرم سه چهار برابر من واقعا صادقانه میگم اگه جامون برعکس بود مثل هم ... دقیقا به نظر منم حس خوبی نمیده با اینکه شاید خانوم رابطه راضی ام باشه
siawo مدیر استارتر عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 83 اگ دو نفر همو دوست داشتا باشن اصلا مهم نی در صورتی ک مرد مسئولیت پذیر باشه منطقی بود موافقم