2777
2789
عنوان

خواهرم

112 بازدید | 20 پست

خواهرم خیلی دلمو میشکونه..

وضع مالیشون ازما بهتره وسرهمین موضوع مدام کلاس میزاره..من نسبت به حرفاش بی تفاوتم اما یه جاهایی بد دلم میشکنه..مثلا دیشب تولد مامانم بود من فقط،تونستم یه تومن به مامانم هدیه بدم..اما اون مدام به من زنگ میزد که مطمئن بشه من فهمیدم که اون به مامانم بیشتر داده یانه..

ما سه ساله درحال اقدامیم برای بارداری وتصمیم به آی وی اف داریم..مدام به من میگه تونمیتونی خرج بچه بدی ..هزینه آی وی اف زیاده تو نمیتونی بدی..حالا وضع ما بد نیست ولی به اندازه اونا نداریم..دم به دقیقه میگه یه دست لباس بچه اینقدر میشه تو نداری..

ولی تمام این دست وپا زدنش برای این که تو بچه میاری دیگه بچه من عزیز نیست این وچندین بار گفته..

هربار من چیزی میخرم زنگ میزنه از کجا پول میاری؟؟

حالا من خودم معلمم همسرم هم کارمند..

امروز ازدستش بدجور بغض کردم بهم میگفت هرکی خونه نداره باید بره بمیره..💔

واقعا چطور هنوز باهاش رفت امد میکنید؟؟؟؟؟؟؟ بلاکش کن روانیو

اولا که تو این اوضاع جامعه هرکی ی سقفی بالاسرشه خداروشکر حتی اگر مستاجر باشه

دوما اون چون میخواد بچه خودش اخرین بچه باشه و عزیز باشه میگه شما بچه نیارید

جفتتون کارمیکنید ایرادش چیه نهایت حقوق یکیتون میره برا بچه

تروخدا فقط خواهرتو از زندگیت حذف کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مطمئن باش بسیااااار از جهات دیگه احساس کمبود داره و حسادت میکنه به شما و زندگیت.

وضع مالی بهترش تنها چیزیه که خودش رو باهاش اروم میکنه که مثلا اگه من زندگیم اینجوریه حداقل وضع مالیم بهتره و با کوچکترین پیشرفت شما غمباد میگیره که نکنه دیگه خیلی از اون خوشبخت تر بشی

متاسفانه خواهره و کاریش نمیشه کرد فقط تا میتونی نذار از زندگیت چیزی بفهمه

واقعا چطور هنوز باهاش رفت امد میکنید؟؟؟؟؟؟؟ بلاکش کن روانیواولا که تو این اوضاع جامعه هرکی ی سقفی با ...

من خیلی کاری به کارش ندارم..اما مامانم مدام زنگ میزنه که چرا به خواهرت زنگ نمیزنی؟؟چرا سر نمیزنی؟؟

وگرنه خودم ماهی یکبار هم بهش زنگ نمیزنم..

بچه خواهرم رو خیلی دوست دارم بیشترین دلیل رفتنم به خاطر بچه است

چند بار بزن تو دهنش که دیگه جرات نکنه اینطوری باهات رفتار کنه. انقد زورم میاد از آدمای مظلوم 😒😒

بابا نمیتونی چه تئاتری بازی میکنه...

هربار جوابش رومیدم میزنه زیر گریه آی هوار که مت خواهر بزرگم..مگه من چی گفتم ..من منظوری نداشتم...

بابام هم همش میگه هیچی تودلش نیست..

بابا نمیتونی چه تئاتری بازی میکنه...هربار جوابش رومیدم میزنه زیر گریه آی هوار که مت خواهر بزرگم..مگه ...

اینجور آدما رو باید عین خودشون رفتار کنی باهاشون، شمام خودتو بزن به غش و ضعف که وااای حالم بد شد انقدر که خواهرم بهم بی احترامی کرد 😈

بابا نمیتونی چه تئاتری بازی میکنه...هربار جوابش رومیدم میزنه زیر گریه آی هوار که مت خواهر بزرگم..مگه ...

خب همین آدمی که هیچی تو دلش نیست چقدر روان آدمو بهم میریزه

مثل خاله من دقیقا

آدم سمی

مطمئن باش بسیااااار از جهات دیگه احساس کمبود داره و حسادت میکنه به شما و زندگیت.وضع مالی بهترش تنها ...

بله..دقیقا همین..

همسرش به شدت مرد اجتماعی ودلسوزی..اما باخواهرم خیلی تفاهم ندارن..مدام درحال دعوا..

تنها ترسش از بچه دار شدن من هم این که نکنه پسر باشه..حالا من فقط دعا دعا میکنم خدا یه سالمش رو بهم بده.جنسیتش مهم نیست.