2777
2789
عنوان

همیشه غمگین بودم

57 بازدید | 13 پست

میدونم همه تو زندگی مشکلات دارن، ولی یکسری تروما برام مونده از گذشته که شبا همشون برام تکرار میشه

مثلا اینکه بابام منو میخواست بذاره بهزیستی ..

فوت رفیقم

طلاق خانوادم

نمیدونم اینا شاید اثرات افکار نوجوونیه

ولی حتی شبا خواب ندارم

😂😭الکی میشینم آهنگاییی شکست عشقی گوش میدم با اینکه عشقی ندارم دیوونههه شدم

Committed to one heart🤍سوگواری برای فردی که خودخواسته رفته، هرگز تمام نمیشود🖤 Estp 🧡 نقاش و اهل کتاب و هنر و زیستن 📚🌈🎨 خیاط و معلم زبان اینده ، به سوی آغاز ۱۸سالگی 🎂اسمم مرجان نیست ، مستعاره😅

احتمالا افسرده شدی..اگه میتونی با یه روانشناس صحبت کن

قرص اعصاب میخورم😭😂

روانشناس اینا تأثیر نداشت روم

تو مدرسه بهم مشکوکن فکر میکنن میخوام خودکشی کنم نمیتونم حرکتی بزنم

Committed to one heart🤍سوگواری برای فردی که خودخواسته رفته، هرگز تمام نمیشود🖤 Estp 🧡 نقاش و اهل کتاب و هنر و زیستن 📚🌈🎨 خیاط و معلم زبان اینده ، به سوی آغاز ۱۸سالگی 🎂اسمم مرجان نیست ، مستعاره😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هعی منم همینطور لعنت به شب که خاطرات رو یاد آوری میکنه چقدر درد کشیدی بمیرم برات🥲🥲

هی گل چی بگم..بازم خداروشکر ، ولی روز های خیلی بدی بودن

الان که حتی اینو مینویسم بغض کردم ...

دیگه گذشته با این کریه ها تا حالا خالت بهتر شده؟ تغییری کرده نهپس تمامش کنبه خودت برس برای حال خوبت ...

بخدا همکار میکنما ولی شبا برای اینکه جبران قوی بودن تو طول روز مو جبران کنم شب یکم گریه میکنم

زیاد گریم نمیگیره فقط گاهی چند ساعت به یجا خیره میشم

قرص اعصاب میخورم😭😂روانشناس اینا تأثیر نداشت روم تو مدرسه بهم مشکوکن فکر میکنن میخوام خودکشی کنم نم ...

بمیرم

سعی کن اهنگای غمگینت رو پاک کنی که دیگه بهشون فکر نکنی

سرگرمی جدید پیدا کن که شاد باشه

He said: One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember

هی گل چی بگم..بازم خداروشکر ، ولی روز های خیلی بدی بودن الان که حتی اینو مینویسم بغض کردم ...

های اجی فدا بغضت فدا سرت ما هم خیلی چیزای دردناکی کشیدیم به فکر آینده باش خدا بزرگه همچین درست میشه🥹🤍

بمیرمسعی کن اهنگای غمگینت رو پاک کنی که دیگه بهشون فکر نکنیسرگرمی جدید پیدا کن که شاد باشه

خدا نکنه گل

این آهنگا منو تنها نذاشتن چطور تنهاشون بذارم

انگار یه تیکه از روحمن

سرگرمی زیاد دارم

نقاشی باشگاه گیتار زبان خیاطی کتاب مدیتیشن

سعی کن کمش کنیالبته خودت خالی کنی خوبه ها می زیاده روی ن

آدم صفر و صدم اگر گریه کنم کار به بیمارستان کشیده میشه

[QUOTE=423075077]آدم صفر و صدم اگر گریه کنم کار به بیمارستان کشیده میشه[/QUOTEخودت خسته کنآهنگ غمگین ...

چی بگم ، شاید یروز بتونم پاکشون کنم