2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بزار داستانمو برات بگم

تو رابطه یک ساله بودم واسم خواستگار میخواست بیاد منم به پارتنرم گفتم و اون اول کات کرد ولی شبش زنگ زد و با گریه و زاری که من بدون تو میمیرم آقا قرار شد هفته بعدش برام خواستگار بیاد اون یه هفته ایشون هر ثانیه که سر کار بود زنگ میزد یعنی من از وقتی چشامو باز میکردم باید زنگ میزدم پیام میدادم که آقا یه وقت ناراحت نشه زنگ میزدم همش گریه میکرد و خیلی به خودش صدمه رسوند و با خانوادش بد رفتار کرد وسیله های خونه رو شکست افسردگی شدید گرفت خیلی کارا کرد که من حالا باز نمیکنم خلاصه خواستگار اومد من رد کردم فکر میکردم پارتنرم عاشقمه و بدون من میمیره وقتی رفتم پیش پارتنرم خواستم یه چیزیو چک کنم گوشیش رو گرفتم خودش نبود و تاریخ تولدم رمزش بود رمز و باز کردم دستم خورد رفتم داخل پیامک وووووو واووووو دقیقااااا شب خواستگاری بنده ایشون با یه دختری بهم خیانت کرده بودن دختره اول اسمش مثل من بود و اول اسمش رو گذاشته بود بیوش فکر کردم اول اسم منه🫠خواهر تو اون یه هفته جونشممممم میگفتم واسم میداد همه گفتن عاشقمه خودمم فکر کردم عاشقمه:)

پس اکثرا پسرا خیانت میکنن(این خیانت وقتی صورت گرفت که قبلش قسم خورده بود قول داده بود هیچوقت دیگه خیانت نکنه)بشین باهاش منطقی حرف بزن بگو یبار دیگه تکرار بشه میرم و من دختری نیستم که با خیانت کنار بیام ولی چون دوست دارم میمونم ولی اگه یه بار دیگه تکرار بشه برا همیشه میرم و خطمم عوض میکنم نتونی بهم پیام بدی اونم اگه دوست داشته باشه راضیت میکنه که بمونی و دیگه خیانت نمیکنه🫠✨

من نیکام کاربر سال98رتبه سه رقمی دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه💫تا حد ممکن تو بحثهایی که تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی تنهایی ارزش کسی رو تعیین نمیکنه همه چیز بستگی به سن و اون مسیری داره که آدم طی کرده فرق کسی که داره با تمام توانش تلاش میکنه با کسی که دیگه تصمیم گرفته پیشرفتی نکنه زمین تا آسمونه🫠💕راجب رشته تجربی سوال داشتید تگم کنید جواب میدم🥺✨درخواست دوستی نمیپذیریم عذرمیخوام🫠💕

خب کات نکن سه تایی با هم زندگی کنید

😂😂

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// #ایران عزیزم قوی بمون❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۶/۰۶/۰۶ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

بزار داستانمو برات بگمتو رابطه یک ساله بودم واسم خواستگار میخواست بیاد منم به پارتنرم گفتم و اون اول ...

وااایی چه بددد

هنوز جواب نداده فقط موندم بعد اینکه کات کردیم چجوری با نبودش کنار بیامم💔😭

خب کات نکن سه تایی با هم زندگی کنید

عاشق پروفتم سیسی

هنوز بر این باورم، با تو برابرم، گرچه زور بازو نیست، اما سراسرم. من اگر لطیفم، از جنس صبر و نورم. پس بشنو این سخن آخرم:در انسان بودنم، با تو برابرم. جز در نام و نقش ظاهری تن، نیست هیچ فرقی میان دختر و پسر

خیانت خیلی بده کاش هیچکس تجربه نکنه

هنوز بر این باورم، با تو برابرم، گرچه زور بازو نیست، اما سراسرم. من اگر لطیفم، از جنس صبر و نورم. پس بشنو این سخن آخرم:در انسان بودنم، با تو برابرم. جز در نام و نقش ظاهری تن، نیست هیچ فرقی میان دختر و پسر

بزار داستانمو برات بگمتو رابطه یک ساله بودم واسم خواستگار میخواست بیاد منم به پارتنرم گفتم و اون اول ...

ببخشید ولی یه چیزی خیلی برام سواله

چرا خیانت رو میبخشید؟ این خیلی اشتباهه

چرا باید بگه اگه دوسم داری دیگه خیانت نکن

اگر دوسش داشت که بار اول هم نمیکرد

بنظرم خیانت حتی اگر بخشیده هم بشه، اون حس اعتماد، عشق، ارامش دیگه برنمیگرده تااااازه اگر تکرار نشه

وااایی چه بددد هنوز جواب نداده فقط موندم بعد اینکه کات کردیم چجوری با نبودش کنار بیامم💔😭

من اینو به رفیقام میگم:

جدی بس کنید😭

تو اگه قبلا تو رابطه رفته باشی میدونی این یه چیز عادی هست و یک دو ماهه اوکی میشه میخوای فراموشش کنی؟؟؟برو تو رابطه اصلا یادت میره همچین فردی وجود داشته به خودت برس پاشو با رفیقات برو بیرون خوش بگذرون برو تو گپ اینا حرف بزن با بقیه ارتباط برقرار کن چه زود چه دیر اون رابطه تموم میشد نه پس فک کردی میاد میگیردت؟؟؟حتی اگه بگه هم بازم نمیاد خودتو گول نزن الانم یه تایم باهم بودید خاطره ساختید خب باشه خوش گذشت دیگه به صلاح نبوده باهم باشید به توافق رسیدید و جدا شدید دیگه بیخیال شو

واسه خودت ارزش قائل باش زشته واسه یه دختر اینطوری بگه واقعا این نشد یکی دیگه طرف ده ساله ازدواج کرده ده تا بچه داره بازم جدا میشه اینطوری نمیکنه تو نهایتا دو سه سال باهاش باشی دیگه چیزی نیست که😑

اجی من روزی که خیانت دیدم پنج شیش ساعت مداوم گریه کردم آخر شب ساعت سه اینا جدا شدیم یه قطره اشک هم دیگه نریختم بعد چند وقت فراموشش کردم بعدش رفتم تو رابطه عاشق پسر جدیده شدم بعد با پسر جدیده هم کات کردم این چرخه ادامه داره😂😂😂عادی میشه برات الان فکر میکنی سخته امتحان کن برو با چند نفر صحبت کن ببین اصلا اینو یادت میرههه

من نیکام کاربر سال98رتبه سه رقمی دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه💫تا حد ممکن تو بحثهایی که تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی تنهایی ارزش کسی رو تعیین نمیکنه همه چیز بستگی به سن و اون مسیری داره که آدم طی کرده فرق کسی که داره با تمام توانش تلاش میکنه با کسی که دیگه تصمیم گرفته پیشرفتی نکنه زمین تا آسمونه🫠💕راجب رشته تجربی سوال داشتید تگم کنید جواب میدم🥺✨درخواست دوستی نمیپذیریم عذرمیخوام🫠💕