2777
2789
عنوان

باید بهتون بگم

86 بازدید | 10 پست

به عنوان کسی که با 99% آدمای زندگیم قطع ارتباط کردم،

باید بهتون بگم که ؛

باور کنید قرار نیست از نبود هیچ کدوم شون بمیرید،

پس به زندگیتون پر قدرت تر از قبل ادامه بدید!

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ارتباطی نبوده که بخواهیم قطع رابطه کنیم

دوستی رفیقی فامیلی آشنایی همسایه ای همکاری 😂

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

کسی که با ۹۹ درصد آدم های زندگی اش قطع ارتباط کرده یا تمایل به ارتباطات پوچ و نافرجام داره و یا محبت ...

اوه مای گاد

تنهای تنهام

تنهایی که توش بشه پیشرفت کرد بنظرم قشنگتره

تا وقت گذروندن با یسری آدما

کسی ک از نبود ادمای دیگه نمیره، انقد قوی هست ک از بودنشونم اذیت نشه

پس بذارید ادما کنارتون باشن به حد کافی تا از خوبیا و محبتاشون لذت ببرید و بدی هاشونو ندید بگیرید و فاصله رو حفظ کنید

ادم قوی و قدرتمند می مونه و قطع ارتباط نمیکنه چون همه مردم دنیا ی مشکلی دارن ولی ما به انرژی های مثبتشون به خوبی و محبتشون به عقل و فکرشون به کمکشون به بودنشون نیاز داریم و باید انقدر قوی باشیم انرژی منفیشونو بتونیم دفع کنیم

قدرتمند باشید و با ادما زندگی کنید و لذت ببرید

کسی ک از نبود ادمای دیگه نمیره، انقد قوی هست ک از بودنشونم اذیت نشهپس بذارید ادما کنارتون باشن به حد ...

صحیح ولی یه لحظه به اینم فکردین شاید منظورم به اون افرادیه که از نبود پارتنرشون یا رفبقاشون یا حالا هر کسی دیگه بودش که بعد از کات فک میکنن بدون اون آدم دیگه زندگی تمومه و دلشون میخواد نباشن دیگه

خودمو هم مِن باب مثال گفتم که من تجربه شو دارم

و بعد از نبود اون آدما اتفاق خاصی برام نیفتاد و بر عکس تمرکزمو بیشتر رو خودم آوردم.