2777
2789
عنوان

فامیل

67 بازدید | 17 پست

من دارم از تمام فک و فامیلم که قبلا دوسشون داشتم متنفر میشم

چون دیدم دوست داشتنمون یه طرفست و تا وقتی به نفعشونم باهام خوبن.

شما هم همچین حسی رو تجربه کردین؟

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن، بامردم بی درد ندانی چه دردیست💔

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

از همشون دورم ولی فامیل همونقدر ضرر داره منفعت هم داره ما که دیگه رسما غریبه شدیم اما هنوزم اونا بیان شهر ما یا ما بریم همین فامیل هوای همو داریم

و همه آدما دنبال منفعت خودشون هستن مثلا من اگه با شما خوبم چون حس خودم خوبه حال خودم بهتره

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اره فامیل ما اصلا آدم های بشدت تخمی هستن فقط وقتی کار دارن یادشون میوفته ما وجود داریم میان خونمون و ...

دقیقا

از همشون دورم ولی فامیل همونقدر ضرر داره منفعت هم داره ما که دیگه رسما غریبه شدیم اما هنوزم اونا بیا ...

ولی من بخاطر دوست داشتنشون 10ساعت راه میکوبیدم میرفتم خونشون اما اونا تا کارشون گیر بود میومدن و اینکه آسایش هم ازمون گرفته بودن

من خیلی وقته از همه شون متنفرم و خوشم نمیاد 😂هممون هم اینو میدونیم ولی بازم تو روی هم میخندیم و میگ ...

🤣🤣🤣

ولی من بخاطر دوست داشتنشون 10ساعت راه میکوبیدم میرفتم خونشون اما اونا تا کارشون گیر بود میومدن و این ...

خب دیگه میرفتی چون دوسشون داشتی اونام باهات راحت بودن کارشون رو بهت میگفتن

کلا من همیشه از فامیل فراری بودم الان که سنم رفته بالا نمیدونم یا رفت و آمدم با بقیه بشتر شده بچه دارم و شرایط سخت گیر کردم فهمیدم فامیل هر چقدرم بد باشه بازم تو روزای سخت میشه روش حساب کرد اونام میتونن رو ما حساب کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خب دیگه میرفتی چون دوسشون داشتی اونام باهات راحت بودن کارشون رو بهت میگفتن کلا من همیشه از فامیل فرا ...

این مدت ما از نظر مالی خیلی تحت فشار بودیم خیلی زیاد اونا هر ماه برای کاراشون خونه ی ما تلپ بودن و چون خونه ما مرکز استانه میومدن خونه ی ما چون اینجا خونه شبی دوتومنه

با این حال من به هر سختی بود پذیرایی میکردم

خیلی بخاطرشون باشوهرم دعوامون شد از یه روانشناس کمک گرفتم گفت بهشون بفهمون نیان، من بازم روم نشد بهشون نه بگم فقط دیگه مثل اوایل هم نبودم که سنگ تموم بزارم.

تا اینکه من پول لازم شدم و از داییم ده تومن پول قرض گرفتم هم میخواستم امتحانشون کنم هم پول لازم داشتم، بنده ی خدا پول و داد حتی کلی هم تعارف کرد که بیشتر بدم اما زنش چندبار توی خونه ی خودمون خیلی مستقیم اسم این پول رو آورد و من خیلی ناراحت شدم چون بیشتر از اینکه داییم بیاد خونه ی ما پدر زن و مادر زن و برادر زناش مزاحم ما میشدن.

منم از بی چشم و رویی زنش ناراحت شدم و به یه نفر گفتم بهشون بگو نیان خونمون برن خونه بگیرن تا قدر مارو بدونن ولی داییم خودش هروقت بیاد خودمش رو چشم.

به نظرت بد کردم؟

این مدت ما از نظر مالی خیلی تحت فشار بودیم خیلی زیاد اونا هر ماه برای کاراشون خونه ی ما تلپ بودن و چ ...

نه عزیزم کار خوبی کردی فداتشم همیشه جوری زندگی کن که خودت آرامش داری

خدایی داییتم هواتو داشته زنش بی چشم و رو بوده زنسم همیشه هست پس بهترین کار کردی

1
5
10
15
20
25
30
35
40