2777
2789
عنوان

مرگ جان اف کندی

93 بازدید | 4 پست

کتاب جنجال برانگیز شلیک متقاطع ، نوشته : جیم مارس در 937 صفحه

شلیک متقاطع : توطئه قتل جان اف کندی نوشته جیم مارس
کتاب عظیم و کلاسیکی از روایت یک توطئه برای قتل جان اف کندی در اوج جنگ سرد و رقابت تسلیحات هسته ای است . این کتاب در واقع کلاس درسی است برای کسانی که می پرسند چطور توطئه وجود دارد و چطور می شود پنهان کاری کرد ؟ وقتی در بین صدها مامور اف بی آی و دهها مامور سازمان سیا و پلیس محلی و محافظان ، یک رئیس جمهور ترور می شود و بعد از آن تلاش خوفناک و قدرتمندی برای سرپوش گذاشتن روی شواهد شلیک از چند جهت و عاملیت چندین تیرانداز صورت گرفته و شاهدان بسیاری به مرور کشته می شوند تا حقیقت ماجرا هرگز آشکار نشود پس در موارد دیگری که با چنین حجم عظیمی از شواهد و شاهدان مواجه نیستیم – مثل رویت و مواجهه با اشیاء و موجودات بیگانه - سرکوب و پنهان کاری ، کاری به مراتب آسان تر خواهد بود .
کتاب شلیک متقاطع کتاب فراموش نشدنی است که نه فقط به ترورکندی بلکه در حواشی آن به جهان در اوج جنگ سرد می پردازد و در این زمینه یک کلاس تاریخ است . کتاب پیچیده ای درباره سیستم های امنیتی و اطلاعاتی که هرکسی را که برسر راهشان مانع تراشی کند حذف می کنند حتی اگر آن شخص رئیس جمهوری باشد که بخواهد اقتدارآنها را زیرسوال ببرد . شلیک متقاطع به شما نشان می دهد که روسای جمهور – بخصوص در آمریکا – بعنوان رئیس دولت حاکم چیزی در حد کارمند ارشدی نیستند که باید حافظ منافع طبقه حاکم باشند و این طبقه حاکم ائتلافی از انجمن های سری قدرتمندی هستند که سابقه برخی از قدیمی ترین آنها به دوران سیطره خدایان برزمین برمی گردد .
خود کندی در سخنرانی بعد از پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری سرنخ مهمی را فاش می کند و می گوید :
" من می دانم که عده ای هستند که . . . معتقدند که رئیس جمهور ایالات متحده باید رئیس افتخاری یک سازمان بزرگ انجمن برادری باشد و خود را به وظایف تشریفاتی محدود کند. . . . اما این چیزی نیست که قانون اساسی می گوید ."
در این کتاب جیم مارس چون کارآگاهی خبره و با تکیه بر تجربیات روزنامه نگاری و خبرنگاری اش مدارک و شواهد انبوهی را بررسی کرده تا حقایق ، دلایل ، افراد و نهادها و مجتمع های صنایع نظامی پشت پرده ترور کندی را افشا کند .اینکه کسانی چطور می خواهند جهان همیشه به بهانه ای دچار آشوب و جنگ بوده و انسانها بقول توماس هابز درگیر دریدن یکدیگر باشند

تمایل ندارم با نوجوان ها هم کلام شم اصرار به دروغ گفتن نکنید خامی کودکانه شما و نابالغ بودن شما از بیان و افکارتون پیداست ،کاربری کسی و چک نمی کنم پس یادم نمی مونه کی هستی و قبلا بهم چی گفتیم پس یادآوری کردن بی فایده است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کم ایرانی فکر داره که شما هم از این احمقا میگی

متنفرم از تمام سیاستمدارها چه ایرانی چه خارجی

ریدن به کل زندکی مردم دنیا

(2030/03/03) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی) هستم. خدا رو شکر 🍀🍀 👸✌