2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 98 پست

عزیزم جدی دارم میگم قبل از عروسی حتما پیش مشاوره برو چون اون میفهمه که چیزیش هست یانه ...‌ با چنینین شرایطی که تو تعریف میکنی .... 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم از الان جونتو وردارو زندگیتو نجات بده این آدم تعادل روانی نداره حالا به فرضم که ازچیزی خوشش نیاد بیادصحبت کنه توضیح بده توضیح یخواد این کارهاش نشاندهنده عدم بلوغ فکری و عدم تعادل روانیه 

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
اره خاک بر سر من و خانوادمه که منو بهش دادن و من که قبول کردم گفتیم خانواده خوبین واقعا هم خانوادش خ ...

الان هم دیر نشده نه بجه داری نه چیزی از دست دادی خیلی راحت طلاقت بگیر 

خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن
مواد نمیرنه ؟ و من فکر میکنم  یه چیزی میزنه.

منم میخواستم همینو به استاتر بگم گفتم خودش بره مشاور البته اگه شوهرش بیاد وگرنه جونتو بردار از زندگیش برو بیرون اگه نیومد مشاور شک نکن یه چیزیش هست

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

تو دوران عقد که مردا اوج احساساتی بودن و مهربونیشونه اینه اونم سر حنا هندی فردا سر مسائل مهم تر زندگیتو میسوزونه ولش کن یه روزی خدای نکرده از رو حرص خودتو بچتم میسوزونه تعادل روانی نداره کنترلی رو خودش نداره

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺
اون ۳۱ من ۱۹ اخه اینهمه اختلاف سنی خاک بر سر خانوادم بابام خیلی کم حرفه هیچی نمیگه همش میگه با خودت ...

عزیزم به سن ربطی نداره من 23 شوهرم 34 خیلی هم خداروشکر خوبیم

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.

وای مردک روانی من بودم شقه شقش میکردم الانم که یه ساله و خورده ای سرخونه زندگیمم اجازه نمیدم با وسایلام بد رفتاری کنه اون به کنار این ادم خیلییییی عصبیه احتمال اینکه بعدها جای سبزی خورد کن قرار بگیری خیلیه عزیزم😐😐

.....