2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 98 پست

دیگه خودت باید فکراتو بکنی .تو این دوسال کامل شناختیش فکر کن ببین ارزش زندگی رو داره یا نه. چون بیشتر عمرت دیگه با این فرد سپری میشه ببین میتونی باهاش خوشبخت بشی یا نه

😍روزتان سرشار از افکار زیبا😍

خداییش تقریبا یکساله اومدیم اینجا فقط سه بار اومده بهم سر زده من اکثرا میرم خاک بر سرم خودمو کوچیک کردم اخه ادم به این سن ازدواج میکنه تو روخدا بچهاتونو زود شوهر ندید بذارید جونیشونو کنن

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اسید نپاشه صورتت😱😱😱

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

حتما طلاق بگیر عقدم هستین که اصلا معطلش نکن گول التماساشم نخور

بدبخت میشی

والا شوهر من تو دوران عقد ازین کارا نمیکرد زندگیمون الان جهنمه

عروسی کنی هر روز یجات خورد میشه

یهو فلجت میکنه طلاقت میده

جدی باش برای طلاق بی برو برگرد

لطف میکنیدبراسروسامون گرفتن زندگیم یه صلوات بفرستین.ممنون
از دوسال بیشتره که عقد کردیم امید داضتم خوب بشه اما بهتر که نشده بدتر هم شده

عروسی کنی بدترم میشه

طلاق بگیر حتما

یوقت نری سر زندگی بچه بیاری ها

یوقت حماقت کردی باهاش عروسی کردی به هیچ وجه بچه نیاری

لطف میکنیدبراسروسامون گرفتن زندگیم یه صلوات بفرستین.ممنون
از همین هم میترسم چیزی سرم بیاره ازش بعید نیست

حتي ممكنه پسره گريه كنه به دست پات بيوفته التماس كنه

ولي دلت نسووووووزه هاااا اصلا اصلا از عمد اين كارا رو ميكنه ك دلت بسوزه و بيخيال طلاق بشي ولي هرررگزززززز دلت نسوزه و كوتاه نيا دختر تو هنوز بچه اي حيفي بري زير دست اين ادما

والا ما با سالمش عروسی كردیم الان عصبی و روانی شده چه برسه به اونی كه از الان نرمال نیس .. اصلا این فكرو نكنین كه بهتر میشه چون بدتر میشه 

نه انسانی دوست من است و نه انسانی دشمن من ، بلكه هر انسانی معلم من است.