2777
2789

اره برو

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بودم برام فرقی نداشت زبونی بگه یا کارت بده میرفتم

چقدر به خدا گفتیم: خدایا فقط همین یکبار!                              و خدا نه همون بار....     بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت. خدایا دوستت دارم
چقد بدم میخواستم زیاد بندازم ولی الان میبینم در حد یه کارت هم ارزش قائل نشده چقدر بدم بنظرت؟

1

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
من باشم نمیرم یه مبلغی کادو شاید بفرستم.مگه میشه کارت کم بیاد!؟ اونم واسه دوست!

همین

مگه ادم از قبل تعداد مهمون ها رو نمیدونه مگه تعداد کارت ها رو نمیدونه بعد مگه گرفتن چندتا کارت اضافه مگه چقدر هزینش

همین مگه ادم از قبل تعداد مهمون ها رو نمیدونه مگه تعداد کارت ها رو نمیدونه بعد مگه گرفتن چندتا کارت ...

ببین من تمام دوستام با تلفن دعوت کردم چون شرایط ک کارت ببرم نبود..اونا هم امدن ...

برو بابا دو روز دنیا ارزش نداره الانم که عروسی ها کم شده البته دور ما اینجوریه

بنظرت رفتم چقدر بدم ؟

یه نفرم میخواستم زیاد بدم ولی الان میبینم در حد یه کارت ارزش قائل نشده واقعا دلم نمیخاد مبلغ قبلی رو بدم

همین مگه ادم از قبل تعداد مهمون ها رو نمیدونه مگه تعداد کارت ها رو نمیدونه بعد مگه گرفتن چندتا کارت ...

شاید اجازه نداره دعوت کنه همینجور زبونی گفته که ناراحت نشی و بعدا زبونش دراز باشه که گفتم ولی نیومدی؟! میگفتی بدون دعوت رسمی نمیام.

••••*••••

از چه نظر شرایط نداشتید ؟ شهر دیگه بودن؟

نه ...بسیار زیاد سرم شلوغ بود ..مدرسه و امتحانات .بعد خرید و ...

نمیدونم ببین دلت چی میگه..

شاید اجازه نداره دعوت کنه همینجور زبونی گفته که ناراحت نشی و بعدا زبونش دراز باشه که گفتم ولی نیومدی ...

اخه همینم تازه اینطوری گفت که بهاره عروسیم دعوتت کنم میای؟ من گفتم اره حتما

امروز هم ک اینطوری گفته

نه ...بسیار زیاد سرم شلوغ بود ..مدرسه و امتحانات .بعد خرید و ...نمیدونم ببین دلت چی میگه..

عزیزم انشالله خوشبخت بشید

نمیدونم حتی برای دعوت زبونی هم پرسید ازم که دعوتت کنم میای ؟!

میگم شاید شرایط دعوت نداره روش نمیشه بگه