2777
2789
عنوان

سنگ لوزه

84 بازدید | 16 پست

چکار کردید سنگ لوزتون برطرف شد؟؟؟ با بوی بد ایجاد شده چکار کردید بو از بین بره؟

سلامتی امام زمان صلوات🌹🙏لطفا از هر جنسیتی که هستید درخواست دوستی نفرستید... سپاس

فقط و فقط اب نمک قرقره کن

جواب گرفتم

سه ساله از بین رفته

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

هیچی چندین ساله دارم خودم در میارم گاهی اوقات صبحا هم مسواک میزنم بعد بیدار شدن ، یجا خوندم سرکه سیب و عسل ترکیب کنی قرقره کنید از بین میره میخوام انجام بدم ببینم نتیجه میده

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فقط و فقط اب نمک قرقره کنجواب گرفتمسه ساله از بین رفته

چند بار توی روز؟؟ با اینکه مسواک میزنم و بهداشت دهانم رو رعایت می کنم، امروز احساس کردم دهنم بوی بد یده... به شدت از بوی بد هر چیزی بدم میاد، چه برسه دهان

سلامتی امام زمان صلوات🌹🙏لطفا از هر جنسیتی که هستید درخواست دوستی نفرستید... سپاس

اگه راحت میتونی ببینیشون و خیلی پایین گلو نیست در بیار ..با آب نمک غرغره کن ..من سالی یک یا دوبار فقط یه دونه میزنه ولی میدونم به تغذیه ربط داره که اینجور میشم ..بعد آب نمک خوب میشه ..

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

من عمل کردم راحت شدم

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین. ❤️🤍💚 خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد...چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد.../ دفاع از وطن، کیش فرزانگی است/گذشتن ز جان، رسم مردانگی است/کسی کز بدی، دشمن میهن است/به یزدان که بدتر ز اهریمن است/ مرا اوج عزت در افلاک توست/به چشمان من، کیمیا خاک توست/سنی که ثبت کردم سن واقعیم نیست میخوام شناسایی نشم مثلا😬 منو تو تاپیک های مربوط به پوست و مو تگ کنیدلطفا❤️ ❤️

هیچی چندین ساله دارم خودم در میارم گاهی اوقات صبحا هم مسواک میزنم بعد بیدار شدن ، یجا خوندم سرکه سیب ...

برای من بین لوزه و کنار گل هست و همه رو نمیتونم در بیارم.. واقعا نمیدونم چکار کنم.. اگر لوزه ام رو عمل کنم جواب میگیرم؟؟

برای من بین لوزه و کنار گل هست و همه رو نمیتونم در بیارم.. واقعا نمیدونم چکار کنم.. اگر لوزه ام رو ع ...

منم تو فکرشم عمل کنم

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
چند بار توی روز؟؟ با اینکه مسواک میزنم و بهداشت دهانم رو رعایت می کنم، امروز احساس کردم دهنم بوی بد ...

خیلی پر نمک نکن بعد هر وعده غدا حتی انجام بده .گاهی وسط روز .حس بوی دهان داری

بخاطر اون سنگ بو میگیره .

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

چند بار توی روز؟؟ با اینکه مسواک میزنم و بهداشت دهانم رو رعایت می کنم، امروز احساس کردم دهنم بوی بد ...

دقیقا مسواک به دندون میزنیم به ته گلو که نمیشه زد خود همونا بوی خیلی بدی میده و واقعا مسواک هیچ فایده ای نداره..حالا شاید دهانشویه خوب باشه

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

یعنی لوزه هاتون رو برداشتید؟ سخته؟

بله برداشتم

نه راحت شدم واقعا

اونموقع همش گلو درد و خونریزی از گلو داشتم و حس میکردم گلومپره و تند تند سرما میخوردم الآن واقعا راحتم

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین. ❤️🤍💚 خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد...چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد.../ دفاع از وطن، کیش فرزانگی است/گذشتن ز جان، رسم مردانگی است/کسی کز بدی، دشمن میهن است/به یزدان که بدتر ز اهریمن است/ مرا اوج عزت در افلاک توست/به چشمان من، کیمیا خاک توست/سنی که ثبت کردم سن واقعیم نیست میخوام شناسایی نشم مثلا😬 منو تو تاپیک های مربوط به پوست و مو تگ کنیدلطفا❤️ ❤️

اگه راحت میتونی ببینیشون و خیلی پایین گلو نیست در بیار ..با آب نمک غرغره کن ..من سالی یک یا دوبار ...

بدبختی اینه دیده نمیشه، لای لوزه و دیواره داخلی گلو هست.. گاهی هم برجستگي هست که مدت ها طول میکشه با سرفه در بیاد..

بدبختی اینه دیده نمیشه، لای لوزه و دیواره داخلی گلو هست.. گاهی هم برجستگي هست که مدت ها طول میکشه با ...

وای خیلی سخته..یعنی من یدونه بود انگار یه خراشی تو گلوم بود..همش دلم میخواست چیزی بخورم کنده بشه بره پایین ، اینقد که آزار دهندس .