یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌
هیچی چندین ساله دارم خودم در میارم گاهی اوقات صبحا هم مسواک میزنم بعد بیدار شدن ، یجا خوندم سرکه سیب و عسل ترکیب کنی قرقره کنید از بین میره میخوام انجام بدم ببینم نتیجه میده
علم بهتر است یا ثروت ؟هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
فقط و فقط اب نمک قرقره کنجواب گرفتمسه ساله از بین رفته
چند بار توی روز؟؟ با اینکه مسواک میزنم و بهداشت دهانم رو رعایت می کنم، امروز احساس کردم دهنم بوی بد یده... به شدت از بوی بد هر چیزی بدم میاد، چه برسه دهان
سلامتی امام زمان صلوات🌹🙏لطفا از هر جنسیتی که هستید درخواست دوستی نفرستید... سپاس
اگه راحت میتونی ببینیشون و خیلی پایین گلو نیست در بیار ..با آب نمک غرغره کن ..من سالی یک یا دوبار فقط یه دونه میزنه ولی میدونم به تغذیه ربط داره که اینجور میشم ..بعد آب نمک خوب میشه ..
به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑
زنده باد کشور عزیزم ایران زمین. ❤️🤍💚 خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسمبه نقش و نگار تخت جمشید قسمکه ایران همی قلب و خون من استگرفته ز جان از وجود من استبخوانیم همه این جمله در گوش باد...چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد.../ دفاع از وطن، کیش فرزانگی است/گذشتن ز جان، رسم مردانگی است/کسی کز بدی، دشمن میهن است/به یزدان که بدتر ز اهریمن است/ مرا اوج عزت در افلاک توست/به چشمان من، کیمیا خاک توست/سنی که ثبت کردم سن واقعیم نیست میخوام شناسایی نشم مثلا😬 منو تو تاپیک های مربوط به پوست و مو تگ کنیدلطفا❤️ ❤️
چند بار توی روز؟؟ با اینکه مسواک میزنم و بهداشت دهانم رو رعایت می کنم، امروز احساس کردم دهنم بوی بد ...
خیلی پر نمک نکن بعد هر وعده غدا حتی انجام بده .گاهی وسط روز .حس بوی دهان داری
بخاطر اون سنگ بو میگیره .
یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌
اونموقع همش گلو درد و خونریزی از گلو داشتم و حس میکردم گلومپره و تند تند سرما میخوردم الآن واقعا راحتم
زنده باد کشور عزیزم ایران زمین. ❤️🤍💚 خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسمبه نقش و نگار تخت جمشید قسمکه ایران همی قلب و خون من استگرفته ز جان از وجود من استبخوانیم همه این جمله در گوش باد...چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد.../ دفاع از وطن، کیش فرزانگی است/گذشتن ز جان، رسم مردانگی است/کسی کز بدی، دشمن میهن است/به یزدان که بدتر ز اهریمن است/ مرا اوج عزت در افلاک توست/به چشمان من، کیمیا خاک توست/سنی که ثبت کردم سن واقعیم نیست میخوام شناسایی نشم مثلا😬 منو تو تاپیک های مربوط به پوست و مو تگ کنیدلطفا❤️ ❤️