2777
2789
عنوان

تست بارداری

79 بازدید | 13 پست

سلام عزیزان بعد از هفت تا سقط و نه سال چشم انتظاری بنظرتون این تست مثبت یا منفی ؟؟هنوز چند روز ب موعدم مونده ولی سینه هام خیلی درد میکنن سر تموم خاملگیام همینجوری بودم تست دادم قشنگ نگاه کنین ی هاله دیده میشه نظر شماهم همینه یا منفیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه هنوز مونده صبر کن یه چند روزمالان فایده نداره

چندین روزه مهمان دارم از شهرستان همش در حال پذیرایی ام اگه حامله باشم کلا برام سم هست اینهمه فعالیت برا همین مجبور شدم تست بدم گفتم حداقل بدونم بایدچیکار کنم 🥲

نگران نباش حامله باشی همچین میچسبه بهت با این چیزا هیچیش نمیشه

من کلا منعم عزیزم دکترم گفته یک روز رد شد ک فهمیدی حامله ایی باید داروها و آمپولای مخصوصی هست ک استفاده کنم و اجازه حتی برداشتن یک لیوان توی بارداری رو ندارم هرجارفتم اصلا قبولم نمیکردن بخاطر اینکه شرایط بدی دارم یک لوله دارم حاملگی خارج رحم داشتم بجز اون هفت تا سقط دارم ولی بازم فعلا باید صبرکنم چاره ایی نیست🥲

بچه ها کسی نیست شماها چ نظری دارین میشه بگید بهم

مشگلت چیه ک ایقدر سقط کردی اهل کجای؟

بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......💔هرچیزی میخری یه جوریه که حس میکنی ممکنه آخرین بار باشه که توان خریدشو داشته باشی💔

صبح زودخلوتهدسایت میزاشتی ظهر

بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......💔هرچیزی میخری یه جوریه که حس میکنی ممکنه آخرین بار باشه که توان خریدشو داشته باشی💔

میگن سالمی مشکل ندارین از سیستان بلوچستان ولی همیشه بهترین دکترای مشهد و تهران و یزد تحت نظر بودم

ن ده دکترهوب فقط شیراز بیا منم مث تویزد رفتم مشهد ک هیچ بدددنمیخوره

یزدک رفتم ۹۰درصد مریضاش بلوچی بودن یادش بخیرنباشه وقتمو تلف کردم ۵سال قبل من بوشهریم میرم شیراز پیش زهراشمالی توشهرخودم وشیراز کسی نگفته این کارش خوب نی ایقدر عالیه ییابرو اینترنتی نوبت بگیر توسروش خیلی کارش خوبه خیلی من باراول مشکلموبهم گف وبعد۸سال یه سقط مادرشدم ۳ماهمه