سلام بچه ها اومدم بهتون بگم خواهرمن بارداره چند وقت پیش برای چکاپ رفته بود پیش دکترش که خانم دکتر پرتو حسن زاده هستن توبیمارستان اقبال،بعد خواهرم نمیدونسته نباید به پذیرش بگه مریض مطب دکتره وگفته .وقتی دکتر میفهمه هرچی فحش بوده به زن باردار میده وحال خواهرم بهم میخوره فشارش میفته ولی ایشون هیچ واکنشی هم به حال بد خواهرم نشون نمیده وبهش فحاشی میکنه به نظرتون این پزشک وجدان داره آیا اصلا انسانه ؟
خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.