2777
2789
عنوان

خانمای تمیز

151 بازدید | 20 پست

سلام دوستان... میشه از روش هایی که بکار میبرین تا خونه ای خوشبو داشته باشین رو بگین.... در مورد سرویس بهداشتی...کمد ها...رختخواب ها...پرده ها....مبل ها...نشیمن و پذیرایی و اشپزخونه

حتی دیوارها و یخچال

سینک

همه چی

هر چی مربوط به خونه داری و تمییزی هست بگین

محصولات جدید هم بگین لطفا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منکه خودم تمیزنمیدونم ولی اگه میخوای بایدمدام درحال تمیزی باشی دیگه ولی اول دوروورت خلوت کن وسایل بی استفاده وغیرضروری بریزدورخیلی مهمه وقدیمی هاوکهنه واینابانوعوض کن

هر روز سرویس میشورم با تاید ،هفته یه بار جرمگیر میزنم که رسوب آب بره .همه چیز جای خودش میزارم هفته چند بار جارو گردگیری میکنم پرده سالی یه بار میشورم ملحفه هر هفته آشپزخانه هر روز تمیز میکنم تا چربی نگیره

توجهتوجهدرخواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍من بیشتر از "عاشق شدن در یک نگاه"به" از چشم افتادن در یک حرکت"اعتقاد دارم! ......من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.......گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹نمیشه ۰میشه ....... یه دورانیم از زندگیت هست که واسه یه مدت حالت خوب نیست؛ ولی وقتی ازت می پرسن خوبی؟ دیگه روت نمیشه بگی نه. خجالت می کشی می شینی می شماری می گی خب، اون بار گفتم نه، دیشبم گفتم نه، امروز باید بگم خوبم ......یکی از بدترین دردا اینه که، سرت به سنگی بخوره، که قبلا به سینه ات میزدی .......دلم یه خبر میخواد که هی بخونمش و هی باورم نشه ......بدترین کاری که با یه ادم میتونید بکنید اینه که ارزو کنه هیچ وقت شمارو نمیشناخت حاضره کل خاطرات خوبشم باهات بده بره اما تو براش فقط یه غریبه باشی....... دیر میفهمی که با هر نخی نمیشه رویا بافت........ ای دل که بی گدار به آب ها نمیزدی بی قایقت ،میانه ی دریا چه میکنی .......از یه سری از ادمها رفتارهای میبینی که نه ناراحت میشی نه متنفرفقط ساعت ها میشینی با خودت میگی چرا فکر میکردم با بقیه فرق میکنه .....بعضی از آدمها بوی بهشت میدن چون با مهربونیشون دل یه آدم رو نجات میدن بزرگترین معجزه ی زندگی من ستیا جون شاید هنوز قسمت نشده از نزدیک ببینمت اما بزرگی قلبت رو با تمام وجودم حس کردم بعضیا بدون اینکه کنار آدم باشن رد مهربونیشون تا همیشه روی دل میمونه تو برای من یکی از همون آدمهایی ممنونم بابت همه چیز 🙏❤️🌹

هر روز سرویس میشورم با تاید ،هفته یه بار جرمگیر میزنم که رسوب آب بره .همه چیز جای خودش میزارم هفته چ ...

یعنی هر روز کابیتنها رو کلا تمییز میکنید چربی نگیره؟

برا خوشبویی چی؟

رازش اینه که ۲۴ ساعته گرد گیری کنی

جارو برقی مرتب بکشی حتی کورترین نقطه ها رو

جارودستی هم بین روز هر وقت جایی آشغال ریخت

آشغال ها رو زود به زود خالی کنی

سرویس حتی شده با یک فرچه و یکم مایع هر روز بشوری

لازم نیست هر روز شوینده قوی استفاده کنی هر دو هفته یک بار کافیه

شیشه ها و میز و ... با دستمال نانو یا روزنامه و شیشه شور

خود تمیزی بوی خوب هم میاره

رازش اینه که ۲۴ ساعته گرد گیری کنیجارو برقی مرتب بکشی حتی کورترین نقطه ها روجارودستی هم بین روز هر و ...

اره تمیزی جدا

ولی منظورم خوشبو کننده واسه پرده ها و مبلها و فرشه

یا مثلا رخت خواب های مهمان

شستن یه چیزه خوش بو بودن یک مرحله بالاتره

من کارامو تو هفته تقسیم میکنم همه رو باهم انجام نمیدم

مثلا ۳تا اتاق خواب دارم هر اتاق ۱روز انجام میدم و سعی میکنم باحوصله تمیز کنم حتی فرشارو جمع میکنم زیر فرش طی میکشم اگه فرشا کدر شده باشه شامپو فرش میکشم ۳روز واسه ۳تا اتاق

۱روز مخصوص سرویس بهداشتی و حمام با جرمگیر میشورم اما توالت هرصبح با تاید میشورم

۱روز اشپزخونه

۱روز پذیرایی

تو ۶روز کل خونه تمیز میشه ۱روز هم استراحت کامل

بعد استراحت دوباره میرم سراغ اتاق و این چرخه ادامه دارد😂

هرهفته هم رو بالشتی و پتوهارو میشورم

بالکن همسرم میشوره

پرده اتاق هارو هر۲ماه میشورم

پرده پذیرایی هم سالی ۳بار

پرده ها چون تو لباسشویی میندازمو پارچه اشون اتو نمیخواد و چروک نمیشه شستنشون برام راحته همسرم هم نصب میکنه

یعنی هر روز کابیتنها رو کلا تمییز میکنید چربی نگیره؟برا خوشبویی چی؟

آره هر روز با شیشه پاکن ،سرویس هم با جرمگیر دوسی میشورم بو خوب میگیره اسپری کامفورت هم میزنم

توجهتوجهدرخواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍من بیشتر از "عاشق شدن در یک نگاه"به" از چشم افتادن در یک حرکت"اعتقاد دارم! ......من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.......گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹نمیشه ۰میشه ....... یه دورانیم از زندگیت هست که واسه یه مدت حالت خوب نیست؛ ولی وقتی ازت می پرسن خوبی؟ دیگه روت نمیشه بگی نه. خجالت می کشی می شینی می شماری می گی خب، اون بار گفتم نه، دیشبم گفتم نه، امروز باید بگم خوبم ......یکی از بدترین دردا اینه که، سرت به سنگی بخوره، که قبلا به سینه ات میزدی .......دلم یه خبر میخواد که هی بخونمش و هی باورم نشه ......بدترین کاری که با یه ادم میتونید بکنید اینه که ارزو کنه هیچ وقت شمارو نمیشناخت حاضره کل خاطرات خوبشم باهات بده بره اما تو براش فقط یه غریبه باشی....... دیر میفهمی که با هر نخی نمیشه رویا بافت........ ای دل که بی گدار به آب ها نمیزدی بی قایقت ،میانه ی دریا چه میکنی .......از یه سری از ادمها رفتارهای میبینی که نه ناراحت میشی نه متنفرفقط ساعت ها میشینی با خودت میگی چرا فکر میکردم با بقیه فرق میکنه .....بعضی از آدمها بوی بهشت میدن چون با مهربونیشون دل یه آدم رو نجات میدن بزرگترین معجزه ی زندگی من ستیا جون شاید هنوز قسمت نشده از نزدیک ببینمت اما بزرگی قلبت رو با تمام وجودم حس کردم بعضیا بدون اینکه کنار آدم باشن رد مهربونیشون تا همیشه روی دل میمونه تو برای من یکی از همون آدمهایی ممنونم بابت همه چیز 🙏❤️🌹

من کارامو تو هفته تقسیم میکنم همه رو باهم انجام نمیدممثلا ۳تا اتاق خواب دارم هر اتاق ۱روز انجام میدم ...

ممنون عزیزم

شامپو فرش اگع هر روز بکشیم فرش خراب نمیشه؟

پرده اتاقها لازمه هر دوماه شسته بشه؟به خاطر خاک؟اخه کثیف نمیشه