2777
2789
عنوان

پری

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 23 پست

من یه سری بخاطریه مشکلی سر کتاب باز کردم بهم گفتن همزاد داری اما اذیتم نمیکنه فقط بهم گفت خواستی بچه دار بشی باید دعا داشته باشی که سقط نشه.

بعضیا انقد تو زندگی آدم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسایه مادربزرگم اینا،یه خانمه هست که وقتی جوون بوده تازه ازدواج کرده بوده میره دسشویی مثل اینکه همزادش حسودی میکرده،محکم زدتش

از اون روز تا حالا که زنه پیر شده،صداش تغییر کرده و ترسناک شده و کلفت.

من یه سری بخاطریه مشکلی سر کتاب باز کردم بهم گفتن همزاد داری اما اذیتم نمیکنه فقط بهم گفت خواستی بچه ...

اخه یکی دیروز رفته پیش ی نفر بهش گفته پری همراهته و تا وقتی همراهت باشه اجازه نمیده ازدواج کنی،هر خواستگاری که میاد بی دلیل برمیگرده با اینکه اون خانوم واقعا زیباست

اخه یکی دیروز رفته پیش ی نفر بهش گفته پری همراهته و تا وقتی همراهت باشه اجازه نمیده ازدواج کنی،هر خو ...

اره قبلا شنیدم همچین چیزیو.انگار که همزادش حسودی میکنه اونطوریه بعضی همزادا بدن.

بعضیا انقد تو زندگی آدم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم😏