2777
2789
عنوان

فقط جهت درد ودل🌿🌿

497 بازدید | 57 پست

یه دوستی دارم خیلی خوش شانسه تو همه موارد.خانواده شوهرش خیلی خیلی خوب هستن و مهربون وعروس وپسر ونوشونو خیلی دوست دارن و همه کار براشون میکنن.در عوض من با اینکه مادر شوهرم خالمه ،سالها خودشو دختراش هر جور میتونستن اذیتم کردن الان هم کلا سه چهار ساله قطع رابطه ایم.حتی یه زنگ نمیزنه احوال شوهرمو بپرسه.من به جهنم دلش برای پسر و نوه هاشونم تنگ نمیشه .زندگی دوستم رو که میبینم دلم برای خودم میسوزه😢

فقط برای درد دل اینا رو گفتم 😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای کاش منم با جاریم قطع رابطه میکردم ای کاش شوهرمو ول کنن این چند روز کارم شده گریه خوش بحالت ک دست از سرت برداشتن.شوهرمو جاریم میخواد ازم بگیره هیچ کاریم از دستم بر نمیاد

جون مادرت لایک نکن  

مطمئن باش توی زندگیشون حرفای مادر شوهر خواهر شوهری همیشه هست

من خودم به شخصه بدی خانواده همسرم پیش هیچکس نمیگم همه فکر میکنن اونا فرشته ام

اما خودم خیلی اذیت میشم،گاهی میگم قطع رابطه کنم،بخاطر شوهرم دلم نمیاد تنها بشه

خدایا شکرت هزاربار
ای کاش منم با جاریم قطع رابطه میکردم ای کاش شوهرمو ول کنن این چند روز کارم شده گریه خوش بحالت ک دست ...

یعنی چی جاریم میخواد شوهرمو ازم بگیره؟؟؟؟

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
الهی عب نداره کاش مام قطع رابطه بودیم باهاشون والا بخودا

بچه هام عمو وعمه نمیدونن چیه.با اینکه تعدادشان زیاده.اصلا محبت ندارن .رابطه باهاشون واویلا قطع رابطه هم که اینجوری

عزیزم خانواده شوهر میخوای چیکار. درسته اگر خوب باشن خیلیییی خوبه ولی خب وقتی میستن چاره چیه. با شوهرت صفا کن کسف دنیا رو ببر بابا. بیخیال😊

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹

خدا تو قران گفته زندگی خودتونو با دیگران مقایسه نکنید شما هم سعی کن مقایسه نکنی ک اذیت نشی باور کن یه عده اطرافم هستن ک هیچ مشکلی تو زندگی شون ندارن و شاید تنها دغدغه ی زندگی شون صورت و اندام شون باشع اگر قرار باشه مقایسه کنی خیلی زود افسردگی میگیری 

خدا بزرگه❤😊