یه دوستی دارم خیلی خوش شانسه تو همه موارد.خانواده شوهرش خیلی خیلی خوب هستن و مهربون وعروس وپسر ونوشونو خیلی دوست دارن و همه کار براشون میکنن.در عوض من با اینکه مادر شوهرم خالمه ،سالها خودشو دختراش هر جور میتونستن اذیتم کردن الان هم کلا سه چهار ساله قطع رابطه ایم.حتی یه زنگ نمیزنه احوال شوهرمو بپرسه.من به جهنم دلش برای پسر و نوه هاشونم تنگ نمیشه .زندگی دوستم رو که میبینم دلم برای خودم میسوزه😢
ای کاش منم با جاریم قطع رابطه میکردم ای کاش شوهرمو ول کنن این چند روز کارم شده گریه خوش بحالت ک دست از سرت برداشتن.شوهرمو جاریم میخواد ازم بگیره هیچ کاریم از دستم بر نمیاد
ای کاش منم با جاریم قطع رابطه میکردم ای کاش شوهرمو ول کنن این چند روز کارم شده گریه خوش بحالت ک دست ...
یعنی چی جاریم میخواد شوهرمو ازم بگیره؟؟؟؟
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
خدا تو قران گفته زندگی خودتونو با دیگران مقایسه نکنید شما هم سعی کن مقایسه نکنی ک اذیت نشی باور کن یه عده اطرافم هستن ک هیچ مشکلی تو زندگی شون ندارن و شاید تنها دغدغه ی زندگی شون صورت و اندام شون باشع اگر قرار باشه مقایسه کنی خیلی زود افسردگی میگیری