2777
2789
عنوان

شماهم مثل منید😂

194 بازدید | 16 پست

من ازدواج کردم ولی زرهای از شیطنتام کم نشده کودک درونم فعاله یه بچه دوساله هم دارم

بعضی از دور وری هامو میبینم طرف سنشم کوچیکه نامزد میکنن ازدواج میکنن یه قیافه ای میگیرن حرکاتای زنونه اینا در میارن مغرور میشن ولی من اصلا اینطوری نیستم😂

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم اینجوریم ،شوهرم میگه من دوتا بچه دارم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

تو بچت ۲ سالشه من ۸ سالشه بچم هنوز همونطور شیطونم.عاشق اذیت کردنم🤣..هیجانی ام.ا۱لا آرومنمیتونم بشینم

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درونگرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم.کاملا ایرانی هستم.بخاطر نام کاربریم انقدر نپرسین چون پسرم بچه بود به هست میگفت است منم نوشتم استم🫠🤭

خوبه ک ادا نمیای

ولی ی جاهایی سنگین باش

وگرنه جدیت نمیگیرن😂

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰