2777
2789
عنوان

کامپوزیت

49 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها لطفا فقط کسایی ک کامپوزیت دارن نظر بدن نگید نکنو پشیمون میشی حرفا...

از کامپوزیتون راضین یا پشیمون شدین راسته ک میگن دهن بد بو میشه یا دندون های زیر پوسیده میشه یا لوه ملتهب میشه

۱۴۰۰/۱۲/۲۷ بهترین روز زندگیم👰💍👭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بو که نمیده.لثمم اوکیه حالا زیرش پوسیده شده یا نه رو نمیدونم

پس راضی هستی از وقتی نوبت گرفتم همه مینالن از کامپپزیت دلم خالی شده

اگه سرعت خرابیش دندونت بالا بوده بره با کامپوزیت بدتر میشه

ولی لطفاً اگه کامپوزیت میکنی آماده باش روزی دو سه بار مسواک بزنید و نخ بکشی

اگر هم اوضاع دندونت زیاد خراب نیس کامپوزیت نکن

گاهی نمی‌شود که نمیشود که نمی‌شود

همه چیز بستگی به مراقبت خودتون و کار پزشکتون داره اینکه پول خوبی بدین از مواد با کیفیت استفاده کنین نه اینا که واحدی یک تومن کل فکو کامپوزیت میکنن با مبلغ ۴ و ۵ میلیون

همه چیز بستگی به مراقبت خودتون و کار پزشکتون داره اینکه پول خوبی بدین از مواد با کیفیت استفاده کنین ...

پیشنهاد دکترم زنیت المان بود منم گفتم باشه

اگه سرعت خرابیش دندونت بالا بوده بره با کامپوزیت بدتر میشهولی لطفاً اگه کامپوزیت میکنی آماده باش رو ...

مرسی عزیزم

پنج سال پیش کامپوزیت کردم هنوز حتی یبارم رنگ نگرفته برم پولیش کنم خیلی راضی ام یکی ازبهترین کارایی بود که انجام دادم اصلا هم دهنم بونگرفته اخه ربطی نداره،اون روکش دندون اگه خوب جانگرفته باشه غذامیره داخلش به مرور دندون بومیگیره،نه کامپوزیت

پنج سال پیش کامپوزیت کردم هنوز حتی یبارم رنگ نگرفته برم پولیش کنم خیلی راضی ام یکی ازبهترین کارایی ب ...

راستش من اهل مسواک زدن هرروزم نیستم یعنی بعضیا میگن هرچی میخوری باید بلافاصله میواک بزنی من که اینجورنیستم اما خوب وسالم وبدون لک برام مونده تا الان

پنج سال پیش کامپوزیت کردم هنوز حتی یبارم رنگ نگرفته برم پولیش کنم خیلی راضی ام یکی ازبهترین کارایی ب ...

خداروشکر روحیه گرفتم واقعا