با این شماره نه.
⛔️ مگر این که توی قسمت ⬅️ اطلاعات کاربری ⬅️ تنظیمات کاربری من ⬅️ شماره موبایل رو ویرایش کنین و و شماره موبایل جدیدی رو اون جا بذارین و شماره ی جدید رو به عنوان شماره اصلی ثبت کنین ⬅️ ببعد شماره ی اولی رو حذف کنین ⬅️ این جا شماره موبایل اولی آزاد میشه و می تونین دوباره باهاش کاربری جدید بسازین.