2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه بعد از جایی به بعد به خریت مردم حساب باز میکننicon

بجز پول چیزی مهم نیست واسشون !

خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.

دیافراگم دوربین رو ندیدی؟ باطریش که چقدر بهتر شده؟ مدل فولدش؟

چرا این بهتر بودن رو قبلا نکردن؟ هدفشون پول زیاده همین چقدر باطریش بهتر شده 5 دقیقه دیر تموم میشه؟

خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.

چرا این بهتر بودن رو قبلا نکردن؟ هدفشون پول زیاده همین چقدر باطریش بهتر شده 5 دقیقه دیر تموم میشه؟

کردن دیگه

تو هر مدل ارتقا پیدا کرده

باتری هم تو مدلای پرومکس ظرفیتش 12 درصد بیشتر شده یعنی مثلا نسل قبل اگه ظرفیتش معادل 39 ساعت پخش فیلم بود الان 45 ساعته

خیلی از 5 دقیقه بیشتر

مرد ستیز نیستم چرا که مدتهاست مردی در خور ستیز ندیده ام

کردن دیگه تو هر مدل ارتقا پیدا کرده باتری هم تو مدلای پرومکس ظرفیتش 12 درصد بیشتر شده یعنی مثلا نسل ...

اره بیشتره واسه طنز گفتم در کل اینجا خیلی گرونتر میشه و فقط کسایی که خیلی پولدارن میتونن بخرن

اره بیشتره واسه طنز گفتم در کل اینجا خیلی گرونتر میشه و فقط کسایی که خیلی پولدارن میتونن بخرن

اره ایفون تو ایران خریدش اصلا توجیه منطقی نداره.

مرد ستیز نیستم چرا که مدتهاست مردی در خور ستیز ندیده ام