2777
2789
آره درست میگی واقعا همه چی انگیزه نیست، شاید اگه فقط یکم بیشتر تلاش کنم خود به خود مشکلم حل شه:)

ببین منم مشکلم تقریبا شبیه تو بود. باید سعی کنی ریشه ای حلش کنی وگرنه تو بدترین موقع برمیگرده

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببین منم مشکلم تقریبا شبیه تو بود. باید سعی کنی ریشه ای حلش کنی وگرنه تو بدترین موقع برمیگرده

میخواستم روانشناسو پشت گوش بندازم ولی حرفت باعث شد دوباره بهش فکر کنم:) امیدوارم اینیکی مشکلمو حل کنه

میخواستم روانشناسو پشت گوش بندازم ولی حرفت باعث شد دوباره بهش فکر کنم:) امیدوارم اینیکی مشکلمو حل کن ...

من احساس میکنم اشتباه خودم این بود تو سال کنکور این مشکلمو ریشه ای حل نکردم. بعد یه مدت خوب شده بودم و دقیقا تو امتحانات نهایی برگشت و من بیشتر اوقات حواسم پرت بود. باید یاد بگیری دقیقا توی مسیر سخت حواست پرت مشکلات دیگه ات نشه امسال. وگرنه تو مسیر آسون نهایتش میری یه سفر حالت عوض میشه. الان وقتشه با وجود مشکلات متمرکز باشی

من احساس میکنم اشتباه خودم این بود تو سال کنکور این مشکلمو ریشه ای حل نکردم. بعد یه مدت خوب شده بودم ...

دقیقا و این مشکل فقط مال سال کنکور نیست فقط این سال اذیت کننده تره:) امیدوارم خلاص شم از دست این اهمالکاری یا هرچیزی که هست