2777
2789
ولی حتما اول مشکلت رو حل کن، باشه؟اگر الان حلش نکنی، چند ماه دیگه توی اوج درس خوندن بیشتر درگیرت میک ...

مشکل اینجاست که اصلا نمیدونم باید چیکار کنم:) بقیه خیلی راحت میگن درس بخون، من تمام ذهنم درگیر درس خوندنه ولی نمیتونم اصلا، سختمه برم سمتش، میرم هم اصلا حوصله ندارم

دوجلسه رفتم، ولی اصلا طرف نمیفهمید مشکلم چیه یه جلسه نشست کلا درمورد اینکه چطوری درس بخونم توضیح داد ...

مشاور درسی منظورم نیست ها. روانشناس منظورمه. و اینکه شاید روانشناست خوب نبوده یا نیاز به جلسات بیشتر داشتی

الان وقت روانپزشک نیست اصلا

دارو ها خیلی عوارض دارن تو هم هنوز جوونی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل اینجاست که اصلا نمیدونم باید چیکار کنم:) بقیه خیلی راحت میگن درس بخون، من تمام ذهنم درگیر درس خ ...

قربونت برم یه سال دیگه همین موقع راحتی. میدونم چه حسیه. کاملا درکت میکنم. ولی آخر سر خودتی و خودت. استراحت و درس خوندن رو تنظیم کن

مشکل تمرکز داری؟

به نظر منم پیش روانشناس برو..ببین من کاملا درکت میکنم،خودمم اینجوری ام.گروهی درس خوندن به من کمک میکنه.با آدمایی باش که انگیزه بگیری.چه میدونم کتابخونه و پانسیون و اینا.بعدم میگن منتظر انگیزه و حس و حال نباش برو سمتش و خودتو مجبور کن ..و فقط به هدفت فکر کن..حتما هرروز ورزش هوازی کن،که سرحالت کنه.من برات دعا میکنم عزیزم

مشاور درسی منظورم نیست ها. روانشناس منظورمه. و اینکه شاید روانشناست خوب نبوده یا نیاز به جلسات بیشتر ...

آره منظورم همون روانشناسه، همون دو جلسه رو هم با فاصله نسبتا طولانی رفتم بخاطر هزینش، واسه همین میترسم ادامه بدم نتیجه هم نبینم، نمیدونم چرا کلا حس خوبی به روانشناسه نداشتم انگار فقط میخواست از خودش تعریف کنه

قربونت برم یه سال دیگه همین موقع راحتی. میدونم چه حسیه. کاملا درکت میکنم. ولی آخر سر خودتی و خودت. ا ...

ممنونم ازت سعیمو میکنم امیدوارم بتونم درستش کنم، خیلی وقته دنبال درست شدن این وضعیتم و هیچوقتم درست نشده، آره تمرکز که اصلا یکی از بزرگترین مشکلامه

به نظر منم پیش روانشناس برو..ببین من کاملا درکت میکنم،خودمم اینجوری ام.گروهی درس خوندن به من کمک میک ...

کتابخونه میرم و خب آره واقعا تاثیر داره، ولی مسیر دوره و کلا همیشه نمیشه رفت، و میخوام این موضوع کلا حل شه نه فقط با کتابخونه رفتن:)) قربونت برم مهربون مرسی ازت

نه راستش حرفمو پس میگیرممیتونی بری روانشناس و فقط تراپی بشی برای حوصله داشتن انگیزه و هدف لازمه برای ...

یه روانشناس دیگه رو هم امتحان میکنم پس ممنونم💕

آره منظورم همون روانشناسه، همون دو جلسه رو هم با فاصله نسبتا طولانی رفتم بخاطر هزینش، واسه همین میتر ...

قربونت برم ولی همون روانشناس جوابه. روانشناس دیگه ای رو انتخاب کن. ولی الان واقعا طرف روانپزشک نرو. یکی از عزیزان من رفت یک راست روانپزشک بدون اینکه با هیچ روانشناسی صحبت کنه. دارو ها خواب آلودش کردن، تو بازه ی بلند مدت خیلی آسیب دیده و اساسی خوب نشده

ممنونم ازت سعیمو میکنم امیدوارم بتونم درستش کنم، خیلی وقته دنبال درست شدن این وضعیتم و هیچوقتم درست ...

متوجه ام عزیزمم. اوایل سعی کن پارت هات کوتاه باشن بعد کم کم طولانی ترش کن. حتما میتونی:))

قربونت برم ولی همون روانشناس جوابه. روانشناس دیگه ای رو انتخاب کن. ولی الان واقعا طرف روانپزشک نرو. ...

دقیقا از همین موضوع ترسیدم، برادرم زمان کرونا یازدهم بود، اصلا هیچکاری نمیتونست بکنه نه فقط درس، تو اهمال کار ترین حالت ممکن، دیگه آخرای یازدهم رفت پیش رواندزشک و اوکی شد، ولی من وضعم در اون حد بد نیست، نمیدونم اصلا مشکلم چیه، کاش میدونستم و فقط مشکل راه حل داشتم، به هرحال مرسی ازت لطف کردی ممنونممم🤍

تازه اگر انگیزه نداری، بدون انگیزه بخون ولی حتما بخون. تو این یه سال راهت بالا پایین داره. سعی کن بر ...

آره درست میگی واقعا همه چی انگیزه نیست، شاید اگه فقط یکم بیشتر تلاش کنم خود به خود مشکلم حل شه:)