2777
2789
عنوان

ردش کنم یا نه

47 بازدید | 5 پست

خاستگارم اینارو بهم گفته

مسئله بعدی بحث اقتصادی هست که من صادقانه بهتون گفتم از نظر اقتصادی از اول زندگی سختی داره و نباید از اول انتظار رفاه کامل داشته باشید باتوجه به شرایط موجود کشور

من خودمم واقعا دوست ندارم ک مثلا الان شما بگید من اوکیم و با سختی کنار میام بعد ک رابطمون سفت و سخت تر و جدی تر شد اون موقع به این فکر بیفتین که نمیتونید با شرایط زندگی سخت کنار بیایین

مخصوصا موضوع اقتصادی و زندگی مستأجری و سختی های مالی زندگی

این موضوع فک کنم برای خانوادتون

و خودتون مهمتره الان

من به خودتونم گفتم اینکه من اومدم جلو تا باهاتون آشنا بشم بخاطر این بود ک من ازتون خوشم اومده بود ولی خب موضوع اقتصادی رو واقعا نمیشه کاریش کرد شرایط کشور اینطوریه و من هم خانواده سطح تقریبا پایینی از نظر اقتصادی دارم

میخوام این مسائل رو در نظر بگیرید ک خدا نکرده اگر قبول کردین حتی با شرایط بد اقتصادی کنارم باشید بعدا دو روز دیگه که اون شرایط سخت رو در کنار من حس کردین از انتخابتون پشیمون نشین این خیلی مهمه به نظرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدای نکرده اگر قبول کردید دیگ چیه خب خودت ببین در چه حدیه وضعیت اقتصادی اون،خونه بابات چجوری بودی بع ...

خونه بابامم هرچی هس حداقل ب این سختی نیس میدونم زندگی خودم نیس ولی این ترسناکگفت

خونه بابامم هرچی هس حداقل ب این سختی نیس میدونم زندگی خودم نیس ولی این ترسناکگفت

بهش بگو شما درست میگید منم با این شرایط اقتصادی نمیتونم جهاز آنچنانی بیارم در حد ضرورت و وسایل مورد استفاده فقط

ببین چی میگه

تو هم آب پاکی بریز دستش