2777
2789
عنوان

رابطع

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 72 پست
از دیشب دیگه زنگ نزدم مشغولش کرد نوشت بعدا با شما تماس میگیرم و نگرفت چون جواب زنگ و پیامام نمیده به ...

خدا بگم چکارشون کنه منم دقیقا همین مدلی بودم اینا بشون توجه شه اینجور میشن ذهنتو خالی کن سرگرم شو اگه خیلی ب شخصی بچسبی طرف بدتر ازت دور میشه ۴۸ ساعت اره سخته چون عاشقشی ولی باید بش فضا بدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا بگم چکارشون کنه منم دقیقا همین مدلی بودم اینا بشون توجه شه اینجور میشن ذهنتو خالی کن سرگرم شو اگ ...

کاش مطمین بودم ک برمیگرده

حس میکنم رفته سمت یکی دیگه

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه

اسی من به دوس پسرم روزی پنج بار زنگ میزدم یکی در میون جواب میداد بهش زیاد پیام میدادم گفت من فکر میکنم تو منو به اسارت گرفتی بزار دو روز برای خودم باشم زیاد پیگیر نباش حالم بهم میخوره بعد منم دیگه نه زنگ زدم نه پیام الان خودش روزی ده بار زنگ میزنه

من شاید ب زور بتونم 3 4 روز تحمل کنم🥲

خودتو سرگرم کن ببین مردا نمیدونم چرا دخترای مغرور و دست نیافتنی دوسدارن اونموقعه ک من جوابشو نمیدادم بلانسبت عین سگ دنبالم بود حالا ک زنش شدم سرررد بی احساس 😐 بهش فضا بده همون ۳ ۴ روزم خوبه ولی نزن

اسی روی خودت کار کن زیاد عزت نفس تو ببر بالاخودتو سرگرم کن اینیستا ببین به پارتنرت زیاد توجه نکن ببینم اگه تو مریض بشی حوصله داری خوده پسره مدام بهت زنگ بزنه پیام بده معلومه که نه اونم همین جور