2777
2789
عنوان

رابطع

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 72 پست
شکی در این موضوع نیست عزیزم 💜 همین شخصو یه مدت ول کنه حالا ۲ ماه ببین طرف خودش چجور سمتش میاد

اخه من الان میخامش

دوماه دیگع چ فایده

حس میکنم چشمش افتاده ب یکی..

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه من نگرانشم خبکلی پیام دادم کلی زنگاصلا جواب هیچکدوم نمیدهمیگه حال خودمم ندارم ولی چند بار ک کلا ...

منم همین کارو کرده بودم زنگ میزدم رد میداد با یه خط دیگه زدم جواب دادم دلم میخاس خفش کنم ولی خیلی ازش بدم اومد و بیشتر از خودم بدم اومد ک چرا روی قلبم تسلط ندارم اینی ک جواب ندادو نباید باز زنگ میزدم تازه طرف من شوهرمه 😑🙊🙈

چی

درست دادی بعد میگی چی

اسکرین رو فرستادم الان میاد

🧞هیتلرم خوبه ولی من عاشق باپنبه سربریدن های چرچیلم🧞انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

دقیقاتازه من با شماره ناشناس زنگ زدم جواب داد😂ینی فق جواب من نمیدهبعدم ک بهش گفتم گف حال خودمم ندار ...

خب دیگه پس چرا نمیخوای قبول کنی و نگرانشی ؟

رابطه داشتی باهاش درسته ؟

عزیزم هدفش همون بوده و بهش رسیده و الان داره دست به سرت میکنه و رفته سراغ بعدی خودت رو بیشتر از این کوچیک نکن

منم همین کارو کرده بودم زنگ میزدم رد میداد با یه خط دیگه زدم جواب دادم دلم میخاس خفش کنم ولی خیلی از ...

شاید خب چون همسرتونه اومد سمتتون

این همسر نیس😂🥲😭

اخه من الان میخامش دوماه دیگع چ فایده حس میکنم چشمش افتاده ب یکی..

نه عزیزم مردا این مدلین همیشه تشنه کسین ک بهش کامل دست پیدانکردن وقتی بهش کامل رسیدن فهمیدن طرف عاشقشه کم کم سرد میشن ولی باز پیداش میشه نگران نباش

نه عزیزم مردا این مدلین همیشه تشنه کسین ک بهش کامل دست پیدانکردن وقتی بهش کامل رسیدن فهمیدن طرف عاشق ...

چون گفت حال خودمم ندارمو..

برم ی پبام دبگه بدم بگم من دیگ ن پیام میدم و ن زنگ میزنم خودت اگر خواستی بیا

یا کلا هیچکار نکنم دیگه

شاید خب چون همسرتونه اومد سمتتون این همسر نیس😂🥲😭

نه باو شوهر سابق دوستم از پارنترتو خیلی بدترو دلسنگتر بود طلاق گرف بعده ۳ ماه مرده زنگ زد گف بیا برگردیم دلم تنگ شده😐بخدا هیچکسسس باور نمیکرد شوهره پشیمون شه برگرده

نه باو شوهر سابق دوستم از پارنترتو خیلی بدترو دلسنگتر بود طلاق گرف بعده ۳ ماه مرده زنگ زد گف بیا برگ ...

میرن دوراشونو میزنن..

نه باو شوهر سابق دوستم از پارنترتو خیلی بدترو دلسنگتر بود طلاق گرف بعده ۳ ماه مرده زنگ زد گف بیا برگ ...

ی زنگ دیگه امروز بزنم؟ شاید جواب داد

دلم کلی براش تنگ شده

دیگه نمیزنم🥲

زنگ نزن پیام نده

من دختریم ک محبت پدر ندیده😔چون مادرش باید خرج خونه میداد و کار میکرد و هیج وقت خونه نبود محبت مادرم ندیده😔من دختریم ک ۳ساله داداششو ندیده حتی صداشم نشنیده ولی چون اون خوشبخته حوشحالم🙂من دختریم ک با این ک عاشق خواهرمم ولی سالی ۴بار ب زور میبینمش😔من دختریم ک بچگی نکردم چون ۱۱سالگی عقد کردم😔من دختریم ک ۱۵سالگی مادر شدم😍من دختریم ک ۱۵روز بعد زایمانش فهمید شوهرش بهش خیانت میکنه😭من مادریم ک بخاطر دخترم ۵ساله خیانت شوهرشو ب روی خودش نمیره چون نمیخواد دخترشم محبت پدر نمبینه کسی نباشه ک تو اوج نا امیدی پشتش باشه🥺نبودن پدر میتونه خیلی ضربه ها ب بچه بزنه دختر و پسرم نداره نبود مادرم ک فکر کردن بهشم سخته خدایا همه فرزندان دنیارو زیر سایه پدر مادرشون بزرگ کن بگو آمیییین🤲                                                               لطفا چیزی درمورد امضام نپرسین ممنون❤️😘