کروکی_قندی مدیر عضویت: 1405/03/30 تعداد پست: 307 عنوان طرد شده | مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 18 پست چجوری با دوستام نداشتی بودن میشه کنار اومد دیروز | 16:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کروکی_قندی مدیر استارتر عضویت: 1405/03/30 تعداد پست: 307 دقیقا بیین حتی بهترین و خونگرم ترین ادم اومد سراغم بازم رفتحس میکنم انرژی من اینطوریهوگرنه خیلیا زشت ... منمممم همه کسایی که میانم نگاه از بالا به پایین دارن بم انقد غصه خوردم تو مدرسه اینام همیشه طرد شدم از سمت بقیه تو همه دوره هااااااا همه اششش
الوچهm عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 11070 منمممم همه کسایی که میانم نگاه از بالا به پایین دارن بم انقد غصه خوردم تو مدرسه اینام همیشه طرد شدم ... 😔😔😔درکت میکنم حس بدیه تلخ من دوستداشتنیام و لازم نیست برای گرفتن محبت، خودم رو در اختیار آدم ناامن بذارم.» 🩷🤍
کروکی_قندی مدیر استارتر عضویت: 1405/03/30 تعداد پست: 307 😔😔😔درکت میکنم حس بدیه تلخ اوهوم 🩷🩷 عب نداره وقتی تنها و منزوی ام حالم بهتر میشه دیگه نسبت به وقتی که تو جامعه ام
الوچهm عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 11070 اوهوم 🩷🩷 عب نداره وقتی تنها و منزوی ام حالم بهتر میشه دیگه نسبت به وقتی که تو جامعه ام درموود طرحواره رهاشدگی بخونتو کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید من دوستداشتنیام و لازم نیست برای گرفتن محبت، خودم رو در اختیار آدم ناامن بذارم.» 🩷🤍