2777
2789

دوست نداشتنی بودن؟ یا دوست و رفیق نداشتن؟

دومی رو خودم الان توشم ولی هیچوقت اجازه ندادم حس اولی بهم غالب بشع همیشه خودم خیلی خودمو دوست داشتم و این مهمه.

دوستامو هم از دست دادم ناراحتم ولی نه زیاد

نگو چرا نمیشود؟ حکمتی هست پس پرده نمیدانی تو...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست نداشتنی بودن؟ یا دوست و رفیق نداشتن؟دومی رو خودم الان توشم ولی هیچوقت اجازه ندادم حس اولی بهم غ ...

کلا هیچکس باهام دوست نمیشه اگه بشه ام موقت و کوتاهه مامان بابا و فامیل ام بدن باهام از مهد کودک همین بودم اون موقعه هام هیچکس باهام ارتباط نمیگرفت

منم همین بودم شروع کردم به خودم محبت دادن چاره چیه وقتی حس خوب ازت نمیگیرن ادم مجبوره خودش حامی خودش باشه

من دوستداشتنیام و لازم نیست برای گرفتن محبت، خودم رو در اختیار آدم ناامن بذارم.» 🩷🤍

منم همین بودم شروع کردم به خودم محبت دادن چاره چیه وقتی حس خوب ازت نمیگیرن ادم مجبوره خودش حامی خودش ...

بنظرت ما اینجوری متولد شدیم یا چهره و رفتارامون و زندگی مون ایرادی داره? من حس میکنم انرژی ای که باهاش متولد شدیم من خودمم کنار اومدم تنهایی میرم بیرون و اینا

کلا هیچکس باهام دوست نمیشه اگه بشه ام موقت و کوتاهه مامان بابا و فامیل ام بدن از مهد کودک همین بودم ...

ببین چه خصلتی داری که باعث کوتاهی روابطتت میشع؟

بنظرت ما اینجوری متولد شدیم یا چهره و رفتارامون و زندگی مون ایرادی داره? من حس میکنم انرژی ای که باه ...

بنظرم تا حد زیادی به اخلاق و قیافه وابستس شایدم هنوز دوست خوب و واقعی رو پیدا نکردی ولی اول سغی کن خودت رو دوست داشته باشی به خودت برسی رو اخلاقت کار کتی اینجوری کم کم بقیه هم حذبت میشن من واقعا اینکار روم جواب داد

بنظرم تا حد زیادی به اخلاق و قیافه وابستس شایدم هنوز دوست خوب و واقعی رو پیدا نکردی ولی اول سغی کن خ ...

اره قیافمم خوب نیست اینم موثره و لباسامم خوب نبودن نه دیگه تصمیمم زندگی در تنهایی خودمه

نمیدونم والا به خصلت نیست کلا بعضی ادما رو دیدی یجوری ان؟ خسته کننده و اینا و زیادی ساده فک کنم اونج ...

سعی کن یکم رو خودت کار کنی عزیزم

ولی همشم این نیست شاید هنوز نتونستی دوست خوب پیدا کنی شاید در آینده یکی مثل خودت یا شاید مخالف خودت پیدا بشه که واقعا بتونین دوستای خوبی باشین

اره قیافمم خوب نیست اینم موثره و لباسامم خوب نبودن نه دیگه تصمیمم زندگی در تنهایی خودمه

وقت بزار رو خودت و خدات...

وسلام

بنظرت ما اینجوری متولد شدیم یا چهره و رفتارامون و زندگی مون ایرادی داره? من حس میکنم انرژی ای که باه ...

دقیقا بیین حتی بهترین و خونگرم ترین ادم اومد سراغم

بازم رفت

حس میکنم انرژی من اینطوریه

وگرنه خیلیا زشتن بی پولن وـ.. ولی بقیه دوسشون دارن

من دوستداشتنیام و لازم نیست برای گرفتن محبت، خودم رو در اختیار آدم ناامن بذارم.» 🩷🤍