2789
عنوان

تغییر اخلاق

610 بازدید | 20 پست

اگه همین الان میتونستین یه اخلاق خودتون یا همسرتون و تغییر بدین اون اخلاق چی بود؟

به این موضوع که ادم میتونه اخلاقش و تغییر بده چقد اعتقاد دارید؟

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شوهرم کم حرفی و توی جمع سکوتشو

خودم عجول بودن و زود از کوره در رفتن

ممنون از همه اونایی ک واسم صلوات فرستادن من ب خواستم رسیدم شماهم برسید ان شالله #####هرکی امضای منو دید ی صلوات خرج نیتم کنه لطفا خیرشو ببینی#####

من دلم‌میخواست این زود از کوره در رفتنمو کنار بذارم و شدیدا موافقم ک انسان میتونه هر تغییری در خودش ایجاد کنه‌

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......

اخلاق خودمو اگه میتونستم تغییر بدم این اخلاق گندم که برای هرکسی زودی دل میسوزونم و به هرکی مهربونی میکنم اخرش با بدی جواب میگیرمو تغییر میدادم اکه اخلاق شوهرمو میتونستم تغییر بدم  همه ی اخلاقاشو تغییر میدادم که یه اخلاق درست و خسابی نداره گنداخلاق

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻
میشه تغییر داد ولی خیلی سخته  من سادگیمو تغییر میداذم

این دیگه واقعا خیلی سخته

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......
اخلاق خودمو اگه میتونستم تغییر بدم این اخلاق گندم که برای هرکسی زودی دل میسوزونم و به هرکی مهربونی م ...

دییونه ای 😂😂

اگه شوهرت هیچ چیش باب میلت نبود چرا باش ازدواج کردی لابد برا اونم دلت سوخته

خودم   حساسیت و زود رنجیم رو تعدیل میکردم خخ شوهرم محبت و توجه ش بیشتر میشد

منم خیلی زودرنجم زودم خوب میشم

دییونه ای 😂😂 اگه شوهرت هیچ چیش باب میلت نبود چرا باش ازدواج کردی لابد برا اونم دلت سوخته

نه بدبختی عاشقش بودم هنوزم عاشقشم دوستش دارم میمیرم بخاطر  اون اقای گنداخلاق نچسب به امیداینم همش درست بشه

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻
من دلم‌میخواست این زود از کوره در رفتنمو کنار بذارم و شدیدا موافقم ک انسان میتونه هر تغییری در خودش ...

دقیقا کسی و نمیشه تغییر داد اما خود ادم میتونه خودش و تغییر بده

عوض نمیشه آدم مگه اینکه خودش بخواد. دهن بین بودن شوهرم را

دقیقا 

قسمت سختش قبول کردن اخلاقیه که ادم میخواد تغییر بده