2777
2789
عنوان

اهههه جاریم

91 بازدید | 5 پست

نمیدونم شاید بعضیا درک کنن ولی شاید بگن خودت بدجنسی

نمیخامم شجره نامه بدم فقط یچیزایی رو میگم به عمقش پی ببرید

جاریم خیلی خیلی خیلی سیاست و مرموزه البته که از اقواممونه باباش عموی بابامه

بعد تو محل ما همه و همه میگفتن که مامانش سحر گر و جادو گره و این به همه هم ثابت شد

جاریمم ۸ ساله عروسی کرده اوایل تا همین چند سال پیش هیچکس هیچ محلی بهش نمیداد و الان جدیدا معلومه دعا چیزی گرفته حتی اونموقع ها مادرشوهرمم میگفت این منو پسرم رو به خاک سیاه میشونه ینی میشه مث مامانش ک باباشو اینجوری کرده

حالا خونش میخاد بیاد شهر ما ینی جایی ک منو مادرشوهرم هستیم

دیروز به مادرشوهرم گفتم باید برم دکتر قلب دیگه بزارم حامله بشم یهو اون پرید ک چرا بچه میاری بیا دختر منو بزرگ کن گفتم اره بیکارم میشینم دختر تورو بزرگ میکنم خودم نمیارم

شاید فکر کنید من بدجنسم ولی بخدا همه همه اشناها حتی دختر عموهای خودش خواهرای ناتنی زن عمو همهشون میدونن اینا چه ادمین

و الانم دعا گرفته علاوه بر شوهرش مادرشوهرمم دورش مث پروانه میچرخه دورش

الانم احساس زرنگی میکنه چندین روزه خونه منه همش خوابه هیچ کاری نمیکنه در صورتی ک من میرفتم خونشون جارو با من لباس تا کردن با من بود بعضی وقتا هم غذا درست میکردم این یا خوابه یا سرش تو گوشیه

من برای اثاث کشی کامل باهاش بودم با اینکه مدرسه بودم و امتحان داشتم ولی اون نیومد کمکم و شهر ما بودو نیومد کمک

و خیلی چیزای دیگه

کاربری دومم هست کاربری اولیم کوکوجانم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شب تا صبح بیداره روزا هم خوابه دیگه پا میشه غذا میخوره دیگه سرشو میکنه تو گوشی تا من کل کارارو انجام بدم

و منم خودمم امتحان دارم و اونم اینجاس

و از این میترسم روزی زندگی مارو بهم بزنه حتی شوهرمم میگفت بچشو بیاریم نگه داریم گفتم وظیفه من ک نیس چهار ساله خودم نیاوردم به زندگیم و هدفایی دارم برسم بعد بیام برای اون بچه بزرگ کنم تازه مادرش سر هر دوتا زایمانش نزدیک نیومد برای اولین زایمان نامادریش اومد دومی هم خواهرای ناتنیش این حجم از بد بودنو

کاربری دومم هست کاربری اولیم کوکوجانم