2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

علت کیست تخمدان چیست? – کیست تخمدان عموما ناشی از غلبه رطوبت و سردی در ناحیه تخمدانهاست و یکی از ش ...

بسیار مفید بود👌واقعا اکثر کیستها به خاطر رحم سرده

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
بسیار مفید بود👌واقعا اکثر کیستها به خاطر رحم سرده

خواهر من کیست تخمدان داشت و خیلی بزرگ بود با مصرف این داروها کیستش خیلی کوچک شد.الان هم باردار شده.ان شالله بعد از بارداری داروهاشو مصرف میکنه و دیگه خبری از کیست نیست

گناه یعنی خداحافظ مهدی

عزیزم من قبل بارداری کیست داشتم از نوع اندرومتریوز ،دکتر نفهمم گفت ولش کن دست بش نزن منم به حرف اون گوش کردم ،بعد حاملگی موقع زایمان،مت سزارین بودم،یه دکتر دیگه بود وقتی بچه رو اورد دید کیسته پیش روی کرده نصف رحمم روگرفته که خواست تمییزش کنه تخمدان راستم که کیست داشت خونریزیش بند نیومد و مجبور شدن تخمدانم رو دربیارن،گفتم بگم اگه کسی کیست داره حتما بش رسیدگی کنه بلای من سرتون نیاد

عزیزم من قبل بارداری کیست داشتم از نوع اندرومتریوز ،دکتر نفهمم گفت ولش کن دست بش نزن منم به حرف اون ...

آره درسته ..خطرناکه . منم هنوز خوب نشده ..چند روز پیش یکی از قرصام رو نخوردم . الان لکه بینی  دارم ..قطع هم نمیشه . مگه این قرص ها این چیزا رو قطع نمیکنن .😣😣

عزیزم من قبل بارداری کیست داشتم از نوع اندرومتریوز ،دکتر نفهمم گفت ولش کن دست بش نزن منم به حرف اون ...

منم واسه معاینات قبل بارداری رفتم.دکترم تا دید کیست دارم گفت فعلا اصلا حرف بچه رو نزن که در درجه ی اول باید کیستت درمان بشه.

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
عزیزم منم کیست دارم

من هم کیست داشتم هر دو تخمدان با داروی ساپوژکس درمان شد به دوستام هم دادم خوب شدن داروی نسبتا ارزونی هم هست گیاهی هست. سایت برگ بهشت http://bargebehesht.ir/ میفروشه پست هم میکنن. نسبت به داروهای گیاهی دیگه که میگن خیلی بهتره