homayesaadat مدیر استارتر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 1268 عنوان یه لحظه بیاید ؟ 219 بازدید | 40 پست من از شوهرم جداشدم ،ولی فکروخیالش رهام نمیکنه ،هنوز دوسش دارم ،باتمام بدی که درحقم کرد ،این به نظرتون دیونگیه ، دست بر شانه خدا بنداز تا قصه عشق را چنان بخواند که نه از دوزخ ترسان باشی ونه از بهشتش به رقص درآیی،عشق یعنی انسان بودن 1397/04/01 | 14:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لولو11 عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 2941 نه دیونگی نیستدل ه دیگه اختیارش دست ما نیستسعی کن با حرف به دلت حالی کنی ک بهترین راه چیهموفق باشی صلوات بر محمد و آل محمد...اللهم صلی علی محمد و آل محمد
_nasinasi عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 2508 خوش به حالت كاش منم طلاق بدهنه عادت ِ كه تو ذهنت موندهمرور زمان از يادت ميره خدايا به اميد تو 🙌🏻
homayesaadat مدیر استارتر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 1268 . اینجا دیدم خیلی راحت حرف دلتون رامینویسید ،این حس وحرفیه که براهمیشه باید تودلم بمونه، دست بر شانه خدا بنداز تا قصه عشق را چنان بخواند که نه از دوزخ ترسان باشی ونه از بهشتش به رقص درآیی،عشق یعنی انسان بودن
autumngirl عضویت: 1396/05/27 تعداد پست: 3603 طبیعیهبالاخره باهاش زندگی کردی طول میکشه فراموش بشهخودتودرگیرکن یادت بره چخبرتونه؟؟ چه خبرتونه؟ (بالحن احمدی نژادبخونید)
_sh_a_ عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 465 هر وقت دلت تنگ شد براش با خودت بلند بلند بلاهايي كه سرت اورد رو تكرار كن عادته از سرت ميفته
منو_تنهایی عضویت: 1396/03/01 تعداد پست: 3298 خیر وابستگیه درست میشه چند وقت دیگه بهرحال اینم یه شکسته . ادم تو یه مسابقه شکست بخوره تا چند ماه زار میزنه این که دیگه خیلیم پشتت حرف و حدیثه . بیخیال باید کنار بیای فرزند من به دنیا اومد . خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم دامن همه منتظران رو سبز کن .
homayesaadat مدیر استارتر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 1268 بچه هم داری؟خبر داری ک اونم دوست داره یان؟ دوتا بچه دارم ،نمیدونم حسشیه ولی اون بایه زن شوهر دار رابطه داره وهمه دین ودنیاش اونه دست بر شانه خدا بنداز تا قصه عشق را چنان بخواند که نه از دوزخ ترسان باشی ونه از بهشتش به رقص درآیی،عشق یعنی انسان بودن
nooshinn عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 235 دوتا بچه دارم ،نمیدونم حسشیه ولی اون بایه زن شوهر دار رابطه داره وهمه دین ودنیاش اونه الهی قربونت برم 😔
tiphany عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 596 تا حدودی دوست داشتن و تا حدودی دیوونگی ...درکل من جای تو بودم با اینکه سخته ولی فراموشش می کردم...اگه می خوای فراموشش کنی اول باید تمام خاطره ها رو بریزی دور....بعدش خوبه که پیش یه روانشناس هم بری ...چون ممکنه لطمه ی روحی ببینی.