2777
2789

حج واجبه دیگه

حدودا چهل روز طول میکشه

اعمال خودشو داره بر خلاف اونیکی حج

خیلیم گرونه پارسال اقواممون نفری ۱٫۵ در اومد

فقط 40 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💍❤️اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان💕#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔بای ذنب قتلت یعنی آهای مردم مگه گناه من چی بود؟؟آهای مرد زنمایی که درخواست دوستی میدی من شوهر دارم و خیلیم عاشقشم و با هزار تا مثل تو عوضش نمیکنم ولی بازم اگه بعد خوندن امضام درخواست دوستی دادی به حلال زاده بودنت شک کن با تشکر

خیلی سال قبل رفتم فرقش با حج تمتع اینه که جمرات و قص نداره یعنی همون سنگ زدن به شیطان و موندن توی صحرای عرفات و کوتاه کردن موها، شامل نمیشه. ما عمره رجبیه رفتیم که شلوغترین فصل برای عمره بود

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حج واجبه دیگهحدودا چهل روز طول میکشهاعمال خودشو داره بر خلاف اونیکی حجخیلیم گرونه پارسال اقواممون نف ...

چقدر زیاد 🤯

خود خدا اگر قرار بود با ما صحبت کنه

میگفت با همین پول میتونید کلیییییی جوون رو سر و سامون بدید

میتونید آرزوی خیلی هارو که حتی پولی برا پیش خونه ندارن بر آورده کنید

میتونید یکیو ک بخاطر چک برگشتی از زندان آزاد کنید ووو

...

بر حذر باش از هر آنچه گریخت، که هما جستجو نمیخواهد.

واجب نیست عمره استحج تمتع واجبهعمره مستحبه

اره عزیزم شرمنده اشتباه شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💍❤️اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان💕#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔بای ذنب قتلت یعنی آهای مردم مگه گناه من چی بود؟؟آهای مرد زنمایی که درخواست دوستی میدی من شوهر دارم و خیلیم عاشقشم و با هزار تا مثل تو عوضش نمیکنم ولی بازم اگه بعد خوندن امضام درخواست دوستی دادی به حلال زاده بودنت شک کن با تشکر

چقدر زیاد 🤯 خود خدا اگر قرار بود با ما صحبت کنه میگفت با همین پول میتونید کلیییییی جوون رو سر و سام ...

حج واجب گرونه برای همینم برا هرکس که در توانش هست واجب میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم حج تمتع گرونه و واجب عمره خیلی کمتره مستحبه عمره ده روزه است

هیچ فرقی نمیکنه

مهم اینه ما چشممون رو باز کنیم و حقیقت هارو ببینیم!!!

حج واجب گرونه برای همینم برا هرکس که در توانش هست واجب میشه

هیچ واجبیتی وجود نداره!!!!

انسانیت واجبه!!!

کمک به انسان واجبه!!!

چشم نبستن رو درد بقیه واجبه!!!

اونی ک داره بی دلیل دارا نشده

خدا انتخابش کرده!!! کاش فقط بفهمه چرا دارا شده!!!

هیچ واجبیتی وجود نداره!!!! انسانیت واجبه!!! کمک به انسان واجبه!!! چشم نبستن رو درد بقیه واجبه!!! اون ...

دیگه والا من قانون گذار نیستم صرفا خدا یچیزایی مشخص کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40