2777
2789
عنوان

لباس مجلسی

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری به اسی ندارم سوتفاهم نشه ولی یسریا واقعا گندشو دراوردن براهرچیزی ی جشن یا مراسمو مهمونی میگیرن ...

دقیقا

کاربرpkazemi86 هستم ۲۱ روز تعلیق شدم تا زمان آزاد شدنم با این کاربریم میام. آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم می کشی؟!💚برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات 💚الهم عجل لولیک الفرج💚 درخواست دوستی آقایون پذیرفته نخواهد شد

مجلسی با حجاب بپوش دیه سوال پرسیدن دارعه؟

مجلسی باید ارایشگاه برم موهامو درست کنم منم دوست ندارم روسری مو بردارم

به هر که مینگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

منظورت جشنیه که روز دهم بچه به دنیا میاد؟

ما ترکها روز دهم که بچه به دنیا میاد جشن میگیرن حالا نه حتما بزن و برقص و...در حد یه ناهار دادن به فک و فامیلا و دور همی

ولی تو خونه میگیرن

حالا شاید جدیدا تو تالار مراسم میگیرن خبر ندارم

چه میدونم تو این گرونی😒

مردم دیگه عروسی هم به زور میرن چه برسه به این جشن ها

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

خدایا این چه جشناییه مد شده آدم برای عروسی فامیل باید تو خرج زیاد بیوفته برای جشن زایمان هم باید تو ...

واقعا تو این گرونی کلی باید هزینه کادو و پاگشا بچه شون کنم این تالار گرفتن هم شده قوز بالا قوز

مجلسی باید ارایشگاه برم موهامو درست کنم منم دوست ندارم روسری مو بردارم

لباس مجلسی با شال بپوش دیه جلو موهات زو نث همیشه کن 😐ارایش ملیحم تو خونه خودت درست بکن

درخواست دوستی قبول نمیکنم آقایون در تبادل نظرات من شرکت نکنن مرسی

کاری به اسی ندارم سوتفاهم نشه ولی یسریا واقعا گندشو دراوردن براهرچیزی ی جشن یا مراسمو مهمونی میگیرن ...

قربونت برم والا ما هم از این قرتی بازیا خوشمون نمیاد اما خب چه کنم دعوت کردن فامیل درجه یک هم هستم موندم خودم والا

اباس مجلسی و ارایشگاه اگه بابت پولش مشکی نداری

مشکل که چه عرض کنم ادم بالاخره هرجور شده صورتش و با سیلی سرخ نگه میداره اما مشکل من اینه معذبم نمیتونم تو مراسم مختلط لباس مجلسی بپوشم و ازاد باشم

منظورت جشنیه که روز دهم بچه به دنیا میاد؟ما ترکها روز دهم که بچه به دنیا میاد جشن میگیرن حالا نه حتم ...

بله تقریبا همچین چیزی