ایراندخت27 مدیر استارتر عضویت: 1405/06/05 تعداد پست: 592 عنوان سکوت 🖤 33 بازدید | 5 پست بانو فروغ فرخزاد واقعاً به چه درجه ای از درک و شعور رسیده بود که می گفت ::::دردی که انسان را به سکوت وا می دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فریاد وا می دارد و انسانها فقط به فریاد هم می رسند نه به سکوت هم .......آره 🍃 هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم امروز | 12:56 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ایراندخت27 مدیر استارتر عضویت: 1405/06/05 تعداد پست: 592 دیدمش.. گفتم منم! نشناخت او... (به وقت شعر) جرمی ندارم بیش از این کز جان وفادارم تو را ور قصد آزارم کنی هرگز نیازارم تو را هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم
ایراندخت27 مدیر استارتر عضویت: 1405/06/05 تعداد پست: 592 دقیقا درسته بله 💔 هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم
گل_یاس_32 عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 1733 جرمی ندارم بیش از این کز جان وفادارم تو را ور قصد آزارم کنی هرگز نیازارم تو را قلب من موقع اهدا به تو ایراد نداشت/مشکل از توست اگر پس زده پیوندش را
ایراندخت27 مدیر استارتر عضویت: 1405/06/05 تعداد پست: 592 قلب من موقع اهدا به تو ایراد نداشت/مشکل از توست اگر پس زده پیوندش را آمدی خوبم کنی اما پریشان تر شدم از خرابی های بعد از سیل ویرانتر شدم هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم