2777
2789
من خودم ارشد ریاضی هستم برای یاد گیری عزیزم باید پله پله جلو بری ، از آغاز درس ریاضی باید شروع کنی چ ...

۲۰ سالمه و همیشه تو ریاضی لنگ میزنم انگار اصلا متوجه نمیشم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ببین از پایه شروع کن چون به عقیده من یکی از رشته های خوب انسانی است با یاد گرفتن ریاضی ذر تمام رشته های مدریت و حسابداری و .... خیلی از رشته های خوب دیگه می تونی تغیین رشته کنی اگه پارسال کلاس ۱۲ انسانی بودی و کنکور دادی با اعلام نتایج کنکور ۴۰ ٪ و گفتن کارنامه تعیین رشته میکنم ولی اگر برای اولین بار میخواهی کنکور بدی کتاب تست ریاضی رو که جدیدا منتشر میشه با برنامه جدید برات مینویسم

دختر گلم موفق و موید باشی.

ببین از پایه شروع کن چون به عقیده من یکی از رشته های خوب انسانی است با یاد گرفتن ریاضی ذر تمام رشته های مدریت و حسابداری و .... خیلی از رشته های خوب دیگه می تونی تغیین رشته کنی اگه پارسال کلاس ۱۲ انسانی بودی و کنکور دادی با اعلام نتایج کنکور ۴۰ ٪ و گفتن کارنامه تعیین رشته میکنم ولی اگر برای اولین بار میخواهی کنکور بدی کتاب تست ریاضی رو که جدیدا منتشر میشه با برنامه جدید برات مینویسم

دختر گلم موفق و موید باشی.

بسیار عالی شد تمام روز بیکار !!!! به به

به بین درکنار کنکور نباید همه تو.جه ات به درس باشه یعنی علاوه بر درس باید تفریح هم داشته باشی مثلا خوردن تنقلات ، پفک و چیپس و تخمه و..... پیاده روی و آومدن به نی وی سایت و......خو؟ت تنظیم باید بکنی و ا ما درس رو طبق برنا مه ای که بعا مینوسم البته من دروس تاریخ. و جغرافی و روانشناسی و .....رو وارد نیستم ولی آمار و ریاضی د ر خونم هست بنا بر این گلم از اول مهر به امید خدا