2777
2789
عنوان

زندگی یاجدایی

128 بازدید | 10 پست

دوستان خواهشا با دقت بخونید جوابتون برام مهمه

من وشوهرم ۱۵ ساله ازدواج کردیم و۲تابچه داریم تا۳ سال پیش زندگی معمولی داشتیم تا اینکه خواهرم بخاطر باجناق که چرا اونو گذاشتن فلان نخره ولی من خریدم باخانواده سه ساله قطع ارتباطه ۱سالو نیمم هست که نمیزاره بچه هامبا خانوادم وفامیلام ارتباط داشته باشن ولی با خودش همه جا میبره عروسی برادرم نیومد مادرم بیمارستان بود نیومد الانم پدرش فوت شد پیشاپیش گفت خانوادت نیان وگرنه قاطی میکنم

الان خیلی بهم ریختم دنبال جدایی هستم تمام خرج مراسم بامابود دنبال کار بودم جور نکرد برای خواهرش معلمی جور کرد الان همون خواهرش برام قیافه میگیره الان نقش من چیه توزندگی

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بچههات این وسط چه گناهی کردند

شوهر تو تا حدی شبیه شوهر من هست فقط رو پای خودت بایست بچههات رو به خودت نزدیک کن برو اموزش چیزی ببین که تو خونه فکر و خیال نیاد سمتت

بچههات این وسط چه گناهی کردند شوهر تو تا حدی شبیه شوهر من هست فقط رو پای خودت بایست بچههات رو به خود ...

همون دیگه دنبال کارم سرم گرم شه کار درست حسابی گیر نمارم گفتم معلمی جور کن رفت برا خواهرش درست کرد

همون دیگه دنبال کارم سرم گرم شه کار درست حسابی گیر نمارم گفتم معلمی جور کن رفت برا خواهرش درست کرد

ولش کن بهش رو نینداز حتما نباید که کار کنی درس بخونه کلاس زبان یا هنری برو تو یک رشته ورزیده بشی بدون تکیه به شوهرت اعتماد به نفست بالا میره