2777
2789
عنوان

نظرتونو بگین

62 بازدید | 4 پست

بدون گفتن به من چه یا توهین بگین نظرتون درباره کسایی که برا روز تولدشون میرن لباس میدوزن بعد وقت آرایشگاه میگیرن. سن آرایی و گل خریدن و.... انجام میدن تا چندتا عکس بگیرن و استوری کنن چیه

جدیدا تو اطرافیانم همه دارن اینکارو میکنن

ادم میبینه دلش میخواد انجام بده ولی کمه کم ۱۰،۱۵ خرجشه از طرفی میگم انگار شو و نمایشه تا جشن گرفتن تولد

به نظرتون ارزش داره؟ ادم با همون ده تومن با دوسه نفر از عزیزانش بره کافه بهتر نیس؟

من هیچوقت اینکارو برای خودم نمیکنم

دوست ندارم و نیازی بهش نیست

یه دورهمی ساده خیلی بهتره

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هیچوقت اینکارو برای خودم نمیکنم دوست ندارم و نیازی بهش نیست یه دورهمی ساده خیلی بهتره

منم همون نمایشی بودنش باعث میشه دلسرد بشم

انگاری چندتا عکس قشنگ میگیرن ولی پشت اون عکسه هیچ خاطره ی خوبی نیس

منم همون نمایشی بودنش باعث میشه دلسرد بشم انگاری چندتا عکس قشنگ میگیرن ولی پشت اون عکسه هیچ خاطره ی ...

اره اکثرشون هم دیدم وقتی دارن عکس میگیرن صرفا شاد و خوبن

بقیش چهره خنثی و خیلی بداخلاق

صرفا عکس میگیرن و میرن

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....