من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
در آمدش چقده در ماه ؟! شما فکر کنم تصمیمت رو گرفتی عزیز نیازی به نظر خواهی نداشتی
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
نمیدونم بنا به تجربه خودم یکی دو مورد تجربه آشنایی داشتم به شدت غیر قابل اعتماد و دعوایی هستن اول خودشون و موجه نشون میدن ولی بعدش ... 💔 یه سری چیزا که ترجیح میدم نگم.. البته که تو هر قشری آدم خوب و بد هست ولی با تعریف هات به نظرم از همون قشر به درد نخورشونه.