2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

38 بازدید | 7 پست

سلام خانوما فردا نوبت عکس رنگی دارم میترسم ۵سال پیش انجام دادم بعد تموم شدن کار کمرم خم بود راه میرفتم لوله سمت راست بسته بود از اون سالا ب بعد حامله شدم دوبار ولی سقط کردم انقدی ک از درد عکس رنگی میترسم از درد سقط نمیترسم جایی هم ک میخوام انجام بدم نگفتن قرص بخور یا شیاف بذار کلینیک نسل فردا مشهد میخوام انجام بدم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دوست عزیز من هفته قبل رفتم عکس رنگی رحم گرفتم اینقدر اینجا دیده بودم از استرس داشتم می مردم ولی قبلش به اپراتور گفتم میترسم آمپول و قرص و شیاف بهم داد بعدشم ژل بی حسی استفاده کرد درد خیلی خیلی کمی داشت بعدشم تا چند ساعت خوب بودم اما بعدش دردی مثل پریودی و معده درد داشتم تا سه روز... اما واقعا مثل دردی که اینجا میگفتن واقعا نبود و قابل تحمل و راحت بود

دوست عزیز من هفته قبل رفتم عکس رنگی رحم گرفتم اینقدر اینجا دیده بودم از استرس داشتم می مردم ولی قبلش ...

من خودمم قبلا انجام دادم حین کار درد نداشتم بعدش درد داشتم با بعد مشکل ندارم حین کار درد نداشتن باشم مثل دفه قبل اوکیه

دوست عزیز من هفته قبل رفتم عکس رنگی رحم گرفتم اینقدر اینجا دیده بودم از استرس داشتم می مردم ولی قبلش ...

من سونو در ابم انجام دادم دوبار اون خوب بود ولی همین عکس نمدونم چرا ترس دارم ازش