2777
2789
عنوان

زگیل دست بچه

65 بازدید | 6 پست

پسرم کف دستش زگیل بزرگ داشت بردم دکتر پماد و قطره داد نزدیک دوهفته تغییری نکرد دکتر گفت باید لیزر کنی خیلی ناراحت بودم .کلی نذرو نیاز کردم برای افراد بی بضاعت یک هفته پیش خواب دیدم افتاده.دیشب پسرم یهو اومد دستسو نشون داد دیدم کنده شده.بنظرتون جاظ دوباره نمیزنه؟

سرکه طبیعی سیب، بزن به پنبه بزن میره اگر باز درومد

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=422984271]من پسرم رو انگشتش در اومد البته میخچه بود چسب میخچه از داروخانه براش گرفتیم خوب شچدیگه میخواستم چسب امتحان کنم نمیدونم چرا دکتر ندادگفتم شاید ضرر داشته باشه

[QUOTE=422984271]من پسرم رو انگشتش در اومد البته میخچه بود چسب میخچه از داروخانه براش گرفتیم خوب شچد ...

نه هیچگونه ضرری نداره چسب باید مرتب رو دستش باشه هر ۲۴ساعت تعویض بشه

میخچه ی پسرم بزرگ شده بود اندازه یه نخود بود
چندین روز پشت سرهم چسب زدیم کامل خشک شد دیگه هم در نیورد

نه هیچگونه ضرری نداره چسب باید مرتب رو دستش باشه هر ۲۴ساعت تعویض بشه میخچه ی پسرم بزرگ شده بود انداز ...

همسرمم برای پاش ک میخچه بود از چسب استفاده کرد زود خوب شد .امید وارم دیگه کلا ریشه کن شده باشه