2777
2789
عنوان

حالم بده

105 بازدید | 7 پست

هیچی احساس میکنم حوشحالم نمیکنه ،احساس مرگ میکنم

کاشکی خدا منو راحت میکرد دیگه ،دیگه کشش ندارم ،زندگیم شبیه فیلم شده انقدررررر پیچیده و نامعلوم ،مادرم گیر الکی میده و این اخلاق بد و هیچوقت ترک نمیکنه چون مادر و خواهرشم همینن مامانمم عین اوناست ،به همچی گیر میده

چرا اینطوری راه میری ،چرا اینکارو میکنی همش بلده منو نا انید کنه ،حرف حق هم تو سرش نمیره فقط فکر میکنه حق با خودشه وقتی هم حق بهش میگی حتی اگه مقصر باشه هم دعوا درست میکنه و هیچوقت هم دست از کارای اشتباهش برنمیداره و اصلاح نمیکنه رفتار شو ،همین باعث شده منو خواهرم عصبی بار بیایم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا قربونت برم من

نتوجه کنکورم استرس بهم وارد میکنه

کلی بیماری دارم اذیتم میکنن

یه منطقه محروم زندگی میکنم

از دست فامیلا حالم داغونه از بس متحجر ن

کسی رو ندارم باهاش حرف بزنم

شهرمون یه بازار شلوغ و درست حسابی نداره بگردم تازه چون کوچیکه برم بیرون درباره کل زندگیم سین جین میکنن

مجبورشون کن برات یه خونه جدا بخرن با خواهرت برید زندگی کنیبگو بزرگ شدیم زشته تو این خونه بمونیم یه خ ...

سنم خیلی کمه ،افسردگی دارم تنهایی برام بده از همه مهم تر بابام اذیتم نمیکنه

منتظر نتیجه کنکورم انشاالله شهر دیگه قبول شم شایدتغییر ایجاد شه

نتوجه کنکورم استرس بهم وارد میکنه کلی بیماری دارم اذیتم میکنن یه منطقه محروم زندگی میکنم از دست ف ...

خب خیلی از اینا تقریبا کمو زیاد واسه اکثریتمون هستش فقط نباید زیاد جدیش گرفت بیخیال بابا زندگی ی ادم معمولیه دیگه ن خوبه ن بد.بیخیال

سنم خیلی کمه ،افسردگی دارم تنهایی برام بده از همه مهم تر بابام اذیتم نمیکنه منتظر نتیجه کنکورم انشا ...

فقط رشته مورد علاقتو بخون

بدون علاقه دانشگاه نرو خیلی اقسردگیت تشدید میشه

درست نمیشه غصه بخور