2777
2789
عنوان

راجب تروما

64 بازدید | 9 پست

سلام

نمی دونم چه حسیه که تو خوابم از دست تروما در امان نباشی...

ازتون تونسته به خودش کمکی بکنه؟

زیادم توضیح ندادید اوکیه اگه روشی هست که براتون جواب داده اسمشو بگید خودم راجبش تحقیق میکنم،لطفا🌷

مذهبی های افراطی نه در تاپیک من شرکت کنن نه ریپ بزنن

منم نمیدونمخواب میبینم، خیلی زیاد. با اینکه گذشته. از هرررر صدای کوچیکی میترسم. تو چه جوری هستی؟

چقدر بد...

تروما هام به شکل دیگه ی تو ذهنم تکرار میشن خیلی افتضاحه، وقتی کسایی که تو تروما هام نقش داشتن راجب آیندم حرف میزنن اینطور میشم💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب دیگه. اینجوریه که ترومای من از صدا هم تشکیل شده. صداها منو یاد اون چیز میندازن.

متاسفم..

معمولا چه وقتایی دوباره اذیتت میکنن؟

متاسفم..معمولا چه وقتایی دوباره اذیتت میکنن؟

صدا معمولا همیشه. وقتی بیرونم خیلی اذیت میشم.

اما در مورد خواب، وقتی خیلی خسته هستم میخوابم، دیگه خواب نمیبینم. ولی وقتی که زیاد میخوابم یا وقتی که خیلی خوابم نمیاد میخوابم، خواب میبینم و وحشتناکه.

صدا معمولا همیشه. وقتی بیرونم خیلی اذیت میشم.اما در مورد خواب، وقتی خیلی خسته هستم میخوابم، دیگه خوا ...

وای عزیزم😞 تا حالا خواستی احساسات رو بنویسی؟

مثلا حسی راجب اون صدا ها داری، و بعد پذیرفتنش و در انتها خودتو ازشون جدا کردن، یعنی بخاطرشون خودتو سرزنش نکنی، میدونم این برای موقع بیداری حداقل کمک کننده س...

برای موقع خواب سعی کن قبلش به صدا فکر نکنی، می تونی از دمنوش بابونه یا مخصوصا اسطوخودوس کمک بگیری هردوشون سیستم عصبی رو آروم میکنن کمک کننده ن قبل خواب بخوریشون

دعا و نیایش چی امتحان کردی؟

کاش بشه برای همیشه دفعشون کرد آخه همیشه فکر میکنم باید از شرایط خارج بشم که ازشون فاصله بگیرم، شاید توم مثل منی؟

وای عزیزم😞 تا حالا خواستی احساسات رو بنویسی؟ مثلا حسی راجب اون صدا ها داری، و بعد پذیرفتنش و در انت ...

منم دیگه سعی میکنم از صدا ها که منو یادش میندازن دوری کنم. بهم یه حسی بین انزجار و ترس میده.

مدام تظاهر میکنم از اطرافیانم خوشم میاد اما اصلاااا تحملشون رو ندارم؛ اونم فقط به خاطر صداشون. هر حرکت شون، هر کلمهشون حتی از طرف کسایی که دوست دارم برام چندش آور و بلنده!

منم دیگه سعی میکنم از صدا ها که منو یادش میندازن دوری کنم. بهم یه حسی بین انزجار و ترس میده.مدام تظا ...

میفهمم، تظاهر کردن خیلی سخته....

امیدوارم شرایط برات درست بشه عزیزم:) که راحت زندگی کنی