2777
2789
عنوان

تپش قلب

70 بازدید | 11 پست

من یکسال و نیمه هر ۳ماه یکبار تپش قلب میگیرم کسی بوده سابقه ی همچین چیزی داشته باشه؟ 😭😭😭😭

میشه به نیت مادرشدنم یه صلوات بفرستی؟🤍🕊 درخواست دوستی آقایون🚫❌️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم وقتی استرس و ناراحت میشم تپش قلبم بیشتر میشه

معمولا وقتی خم میشم چیزی از زمین بردارم این اتفاق میفته نمیدونم از همون رگ اضافه قلبه که دکترا میگن یا استرس

استرس اعصاب اضطراب مشغله کاری فکری زیاد نوسان فشار اریتمی

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

قهوه نخوردی؟من هروقت قهوه میخورم اینطوری میشم به گروه خونی oمثبت نمیسازه قهوه

نه اصلا قهوه دوس ندارم سالی یکبارم نمیخورم معمولا وقتی خم میشم چیزی از زمین بردارم تپش میگیرم دکترا میگن رگ اضافی قلبه باید بسوزونی ولی از طرفیم میترسم چون قلب حساس خیلی نگرانم

استرس اعصاب اضطراب مشغله کاری فکری زیاد نوسان فشار اریتمی

اینکه دکترا میگن رگ اضافی قلبه چیه خیلی نگران شدن

نوسان فشار ضربان قلب

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

احتمالا اسپاسم گرفتگی عضلانی اهورا یا میترال باشه

این رگ اضافی باعث ضربان زیاد میشه و اگر که اذیت هستید برید بسوزونید عمل سختی نیست یه سوزن از داخل ران میفرستن به قلب و انجام میدن بی هوشی نداره بستری هم نهایتا یک شب ولی سخت نیست یکی ازاقوام چند روز پیش انجام داد

این رگ اضافی باعث ضربان زیاد میشه و اگر که اذیت هستید برید بسوزونید عمل سختی نیست یه سوزن از داخل را ...

واقعا خطرناک نیست؟