2777
2789
عنوان

فیلر لب

150 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من صرفا تجربه شخصی و مشکلی که پیش اومده رو میگم خدمتتون شاید بدردتون بخوره

من ۲ماه پیش کلینیک دکتر مومنی که کلی تبلیغات فیلر طبیعی لب میکنه تو اینستا رو رفتم چون بسیار وسواس بودم نسبت به فیلر لبم..اولا که خوده دکتر اصلی نمیزنه و بقیه دکترای ناشناس میزنن..بعدم دکتری که برای من زد حتی بی حسی دندون نزد و بسیار بداخلاق بود و حس بد داد بهم...0/۳ تنها زد و همش گلوله شد و لبم نا قرینه شد(بهترین برند فیلر لب الیاکسین رو خراب کرد)..بار اول رفتم نشونش دادم گفت لب خودت کج بوده لبت مشکل داشته ناقرینه بوده!!!!و جالبیش اینه اصلا دکتری که گند زد منو ندید و ارجاعم داد به دکتر دیگه که تاحالا تو عمرش منو ندیده بود و گفت لبت از اول کج بوده و مشکل داشته و تو وسواسی و لبت مشکلی نداره😁خلاصه بار دیگه بعد چند روز رفتم خواهش التماس که انزیم بزن لبمو گلوله ها رو زد و نرفت و بار بعدش با گریه هفته بعدش رفتم و گفتم کلشو انزیم بزن و جالبیش اینه بازم کامل نرفت فیلرم😁ینی طرف حتی انزیم زدن دقیق هم بلد نیس..بماند که به آنزیمشون حساسیت داشتم و هردو بار به حالت مرگ رفتم هم روحی هم جسمی...و درنهایت بافت لبم اسیب دیده و کمی فیلر بعد دوبار انزیم هست...دکتر دیگه ای رفتم سونو انجام دادم و بهم گفت باید صبر کنی به مرور لبت درست میشه...فک کنید ۲۵میلیون پول دادم وقتم رفتم روح روانم اسیب دید و بعد دو ماه که بشون پیام دادم و زنگ زدم که حداقل نصف پول منو برگردونید از حساب همون دکتری که لبمو خراب کرد نه دیگه جواب زنگمو میدن و نه پیام...فقط میخوام بهتون بگم تورو خدا رو سلامتتون قمار نکنید و گول تبلیغات اینستا رو نخورید

صرفا میخواستم تجربه شخصیمو باتون درمیون بذارم که کسی حداقل یک نفر که شده اسیب نبینه و با چشم باز انتخاب کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عسیسم گاهی هوچی گری جوابه ابروشون جلو اونایی ک اونجا بودن میبردی میگفتی بازم میام....

بقران صدام درنیومد که مبادا ابروشون بره یا برا کارشون بد بشه

ولی اونا لبمو خراب کردن که هیچ پولمم رفت..بعدم بردنم تو یه اتاق که کسی نبینه انزیم زدن

همونجا میزدی هوچی گریوالا منم لنگ ده تومنم برم لبمو ترمیم کنم...

ببین روز و شبمو دو ماه سیاه کرد...انزیمش معلوم نبود چی بود تا چند روز بعد تزریق ورم میکردم کهیر میزدم

۳بار کورتون تزریق کردم

بهترم ولی بافت لبم اسیب دیده

ای وای مشخصه ؟روی سلامتیت تاثیر واضح گذاشته؟مهلت بده بهتر میشه ایشالا من دیدم بلاگرایی که میگفتن تخلیه کردیم و بافتش آسیب دید اما بازم کمی برای ترمیم زدیم و ظاهرشون هم حالا جلو دوربین طبیعیه نمیدونم