2777
2789
عنوان

مادر

166 بازدید | 11 پست

من مادر دارم اما بخدا اونقدر بلا سرم آورده و اونقدر بی مهری دیدم ازش ..چند روز پیش جراحی کردم اصلا نیومد کمکم کنه فقط یه نیم ساعت اومد ورفت

خیلی خیلی خبیث وبد ذات هست من از دوستم خواستم اومد همراهم شد تو بیمارستان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم خیلی تلاش کردم به مادرم بفهمونم خیلی از کاراش اشتباه بود متاسفانه این جور آدما هیچ وقت درست نمیش ...

خیلی دلم شکسته از رفتارهاش از طعنه هاش از تبعیضی که بین برادر و خواهر قائل می شه .فقط دوست دارم وقتی مرد بالا سرش من باشم بگم الان پسرت هست یا دخترت پس چرا همش اونو دوست داشتی و دخترت رو نه .خدا ازت نگذره من حلال نمی کنم.😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خیلی دلم شکسته از رفتارهاش از طعنه هاش از تبعیضی که بین برادر و خواهر قائل می شه .فقط دوست دارم وقتی ...

میدونم خیلی خوب درکت میکنم جای خالی این کمبود با هیچی پر نمیشه منم خیلی تحقیر شدم از طرف خانواده منم هیچ وقت نمیتونم ببخشمشون

خیلی دلم شکسته از رفتارهاش از طعنه هاش از تبعیضی که بین برادر و خواهر قائل می شه .فقط دوست دارم وقتی ...

هر چقدر خواستم بهش فکر نکنم نشد که چرا من نباید مادر خوبی داشته باشم ؟

هر چقدر خواستم بهش فکر نکنم نشد که چرا من نباید مادر خوبی داشته باشم ؟

انگار نمیشه فکر نکرد ..من به خدا با گریه و دلشکستگی می گم خدا تو مادرم من مادرم مادر نیست مادرم نامادره تو مادرم من مادر می خواام تو خودت مادرم باش ❤️

انگار نمیشه فکر نکرد ..من به خدا با گریه و دلشکستگی می گم خدا تو مادرم من مادرم مادر نیست مادرم ناما ...

میدونم عزیزم شاید خیلیا درک نکنن ولی من خوب میفهمم حالتو خیلی دردناکه و متاسفانه کاریش نمیتونیم بکنیم