2777
2789
عنوان

سیاستتون چیه

78 بازدید | 11 پست

به منم بگید من خیلی ساده و خنگولم ولی بعضیارو میبینم طرفو مثل موم تو دست میکنند..آرامش دارند و کارخودشونو پیش میبرند حالا با شوهر با دوست با غریبه تو دوستی هاشون و حتی دعوا هاشون

منم از شما بدترم سریع عصبی میشم چون خودم به کسی بدی نمیکنم تحمل بدی کردن دیگران رو هم ندارم و بهم میریزم ولی جدیدا یاد گرفتم حرف و رفتار بقیه اصلا برام مهم نباشه انگار نه انگار و اینکه خودمو درگیر رفتار بقیه نکنم تا تو ارامش باشم

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم سیاست محسوب میشه

ولی حتی با دوست صمیمی از دعوا و مشکلات خانوادگی حرفی نمیزنم

درآمدم رو به جز مادرم به کسی نمیگم

خوشحالیم رو جار نمیزنم مثلا سفر میرم استوری نمیکنم چون به شدت به چشم زخم اعتقاد دارم

حتی برای دشمنم آرزوی خوشبختی میکنم چون اون اگر خوشبخت باشه من در امانم

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترینها هستی

منم همینم

ولی یکبااار تو زندگیم سعی کردم سیاست داشته باشم اونم جواب داد

من متنفرم از اینکه کسی با لباس بیرون بیاد رو تخت، نامزدم اومد کنارم خوابید با تی شرت بیرون

خون داشت خونمو میخورد میخواستم دعوا راه بندازم دیدم خیلی خوابم میاد بهش گفتم لباستو درمیاری میخام بغلت کنم

اول اومد بگه چرا ولی اینقدر مظلومانه گفتم سریع دراورد منم با خیال راحت خوابیدم😁

من که یه سری وقتا یکی بهم تیکه میندازه حالیم نمیشه بعدا دوستام شرح میدن برام😂

اتفاقا خیلی خوبه میدونی چرا چون حداقل وقتیکه متوجه نمیشیم کمتر حرص میخوریم و ناراحت میشیم منم خیلی وقتا متوجه نمیشم همه بهم میگند ساده ای

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
اتفاقا خیلی خوبه میدونی چرا چون حداقل وقتیکه متوجه نمیشیم کمتر حرص میخوریم و ناراحت میشیم منم خیلی و ...

من ناراضی نیستم ولی خب میدونی یه وقتایی دیگران فکر میکنن دور از جون احمقم هرچی میگن جواب نمیدم

اگه رخ تو رخ حرفی بزنن میتونم صحبت کنم تیکه بندازن بلد نیستم 😂😕

من ناراضی نیستم ولی خب میدونی یه وقتایی دیگران فکر میکنن دور از جون احمقم هرچی میگن جواب نمیدم اگه ر ...

بله میگم که بهتر حداقل روانمون تو ازامشه اونارو که نمیتونیم درست کنیم جواب بدیم بدتر اعصاب خودمون بهم میریزه و شاید اوضاع بدتر بشه