2777
2789
عنوان

سنگینی خونه ام

301 بازدید | 23 پست

خیلی با شوهرم بحث دارم سر هر چیز الکی که خیلی وقتا دلیلشم نمیدونم اصلا خونمون رو دوست ندارم شبا کابوس می بینم در حدی که بلند داد میزنم توخواب از شوهرم زده شدم نمیدونم بخاطر سنگینیه یا واقعا رفتاراش رو مخه همه میگن کاری نمیکنه ادم خوبیه صبرش حدی داره ولی خودم برعکسش فکر میکنم

صبور باش که اعجاز صبر هم یعقوب به وصل رسانید و هم زلیخا را 🌹🌱

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

قرآن بخون با صدای بلند تو خونتون

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌❌️زیر ۲۲ سال نه ریپلای کن نه تو تاپیکام بیا❌️آفرین✅️به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫 👈🏻رفتار من با شعور طرف مقابلم ست میشه اگه از رفتارم خوشت نیومد به شعور خودت شک کن✅️

خونتون رو پاکسازی کن

سوره بقره رو صورتش رو بزار پخش بشه

کف خونه رو با آب و نمک خام تی بکش

اسپند و کندر و نمک خام دود کن

نمک دریا دانه درشت هم چند جای خونتون تو یه طرفی بزار انرژی منفی رو دفع میکنه.

البته بهتر از همه خوندن نماز و پخش شدن صدای اذان در منزل هست

چهار طرف خونت بسم الله الرحمن الرحیم و بعد جمله ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله علی عظیم رو بنویس ...

باید با وضو باشیم ؟

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

حرز امام جواد بگیر۴۰روز صدقه بده و سوره بقره پخش کن تو خونه

صدقه چی باید باشه به یک نفر؟ یا افراد مختلف پول باشه یا غذا؟

صدقه چی باید باشه به یک نفر؟ یا افراد مختلف پول باشه یا غذا؟

هرچی میتونی به هرکسی تونستی

میتونی نیت کنی هرچندوقت یکبار بریزی حساب کسی یا خیریه

گفتی خواب میبینی و داد میزنی فکر کردم طلسم داری

سوره بقره پخش کنی تا ی مدت تو خونتون ممکنه دعوا شه

هرچی میتونی به هرکسی تونستیمیتونی نیت کنی هرچندوقت یکبار بریزی حساب کسی یا خیریهگفتی خواب میبینی و د ...

تحمل ندارم دعوا دیگه شوهرمو دوست دارم قبلا داشتیم ولی نه اینطوری که نتونم تو روش نگاه کنم