2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 72 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای وای از هر دردی بدتره ولی همسرم اگه لوس بار نمیاورد این مشکلاتو نداشتم

حالا بچه های من اصلا لوس نیستن ولی خودشون هر ۳ روی کوچک ترین مساله دعوا ...حتی واسه پارک رفتن که چه کسی صندلی جلو ماشین بشینه دعوا ...هرسه رو میذارم عقب بشینن باز سر اینکه چه کسی وسط بشینه دعوا ....فکر کنم اگه یه روز بیای خونه من کلا قید بچه دومو میزنی😅😅😅

این بچه ناراحتی اعصاب برام گذاشته از بس اذیت کرده میترسم بدتر شه خودم از بین برم

بدتر نمیشه از تنهایی درمیاد اولاش نوزادی بچت سختت میشه اما همینکه بچت بزرگتر بشه باهم بازی میکنن و وقتی واذیت کردن نداره شاید دیگه خدایی نکرده سنت بالاتر رفت ونیاوردی به نظرم بیار تا جوونی وحوصله داری و بدنت جوون هرچه سن بالاتر بره بارداری سخت تر و زایمان سخت تر اما الان فرصت خوبیه واسه بچه دوم آوردن ،من ده سال فاصله انداختم تا همسایه ها بهم میگفتن چرا نمیاری روح وروانم نابود شد هم دخترم ایقد بخاطر داداش یا خواهر گریه می کرد دلم ریش میشد

از چی میترسب. من خودم بیمارستان کار میکنم. خیلیا تو سن ۴۰ میان برای اولی. زمان مادرامون نیست که غیرط ...

همین سومی که تو ۳۵ بودم کلی آزمایش گرفتن و ریسک سندروم دون رو بالا زده بودن ترسیده شدم